Ban za próby wywyższenia swojej straży!
Alchemikom przewodził jedyny w swoim rodzaju niebieskowłosy mistrz złośliwości, posiadający nieopisanie wielkie laboratoria do pędzenia wiadomo czego. Gdyby nie my, nie mielibyście piwerka.

Strony : 1 ... 86 87 88 89 90 ... 99
Ban za próby wywyższenia swojej straży!
Alchemikom przewodził jedyny w swoim rodzaju niebieskowłosy mistrz złośliwości, posiadający nieopisanie wielkie laboratoria do pędzenia wiadomo czego. Gdyby nie my, nie mielibyście piwerka.
Pff ban bo i kto to mówi?
Tylko Cień! Fioletowe kryształki pasują do każdej stylizacji xd
Ban, bo przed spłonięciem serwerów byłam w Cieniu, więc znam wasze sekrety mocy...
Właśnie do moich stylizacji fioletowy nigdy nie pasował! xd
Ban za sine wory pod oczami. Czy ty nie wiesz, jak ważna dla zdrowia jest odpowiednia ilość snu?? UnU
<3
Ostatnio zmieniony przez Cuks (24-11-2022 o 15h02)
ban za to, że mi się właśnie wpierniczyłaś w "zapytaj strażniczkę"/j
i przy okazji za bycie taką piękną wróżką i sensowne użycie tej fryzury, zazdroszczę (。- ω -)
wyzwanisko 8
Ban, bo przecież ty też masz skrzydła - trza nimi szybciej machać jak chcesz wygrać konkurs w "kto pierwszym ten lepszy"!
ban, bo moje skrzydła są cięższe i wolniejsze od twoich delikatnych wróżkowych skrzydełek i na start mam utrudnienie!
// cieplutko mi na serduszku <3
Ostatnio zmieniony przez idontcare (24-11-2022 o 21h12)
ban za to, że jesteś, bo cię kc
ban, bo kc też ♥ i tęskno za tobą na słodkim syfie </3
ale chociaż na eldce jesteś <3
Ostatnio zmieniony przez idontcare (24-11-2022 o 21h11)
Ban, bo oczy cię nie tylko bolą, ale też świecą ci się z ewidentnej zazdrości...
ban za kierunek studiów, bo brzmi 2137 razy lepiej niz mój, też chciałam iśc na filologię angielską, ale poszłam na coś innego i teraz żałuję ;_;
Ban, bo nie wiem, co studiujesz, ale zgadzam się, że filologia angielska na pewno jest lepsza XD Ale słuchaj, ja po tym kierunku mogę zostać co najwyżej nauczycielką - jeszcze może tłumaczką jakichś nudnych dokumentów, ale tylko jak mi się mocno poszczęści - więc raduj się, że chociaż twoje studia pozostawiają coś do życzenia, to jest duże prawdopodobieństwo, że masz szersze perspektywy niż ja.
ban, bo weź mi nawet nie przypominaj, że lepsza xd
możliwe, że mam lepsze możliwości pracy, ale nie chcę robić w zawodzie ;__;
bonusik - oto screen prosto z mojego pulpitu w lapku, pokazujący mój stosunek do moich studiów xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (25-11-2022 o 17h03)
Ban za rozmowy o studiach (;
Ja studiuję dietetykę kliniczną, przez co dietetyki mam 20%, a medycyny ogólnej 80%. Tyle dobrze, że mogę pracować w każdej medycznej placówce typu szpitale, kliniki, dps-y itp. na każdym oddziale, przez bardzo szczegółowe poznanie wszystkich chorób.
Ban za studiowanie, bo ja jestem po grafice komputerowej jak już się tak dzielimy wszyscy.
BAN. Bo dawno temu nie przyjęli mnie na grafika do szkoły i zawiść się we mnie odzywa xD
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (28-11-2022 o 22h03)
Ban, bo proszę powściągnąć takie negatywne uczucie jakim jest zazdrość.
ban za frytunie na sygnaturce, bo mi smaka narobiłaś >:)
/ ja właśnie przegrałam na keqing, łączę się w bólu </3
Ostatnio zmieniony przez idontcare (01-12-2022 o 07h19)
ban za miko w sygnaturce bo placze z pity 1 i przegranym 50/50 na diluca
Ban za używanie słów, których nie znam ༎ຶ‿༎ຶ
ban za taką długą spódnicę, szoruje po ziemi i zaraz się cała ubrudzi, a taka śliczna jest :c1
Ostatnio zmieniony przez lychee (03-12-2022 o 12h43)
w takim razie ban za rozruszanie wątku dopiero teraz, bo zgadzam się, że nie można dać banom umrzeć >:)
Ostatnio zmieniony przez lychee (03-12-2022 o 15h20)