ban za twarde siodełko. tyły mnie trochę bolały po tej przejażdżce.
//too late wszystkie zjedzone unu
Ostatnio zmieniony przez starywiniary (16-04-2022 o 21h06)
niektórzy żonglują jajami a ja mandarynami B))))
Strony : 1 ... 73 74 75 76 77 ... 99
ban za twarde siodełko. tyły mnie trochę bolały po tej przejażdżce.
//too late wszystkie zjedzone unu
Ostatnio zmieniony przez starywiniary (16-04-2022 o 21h06)
ban bo ja sie boje, że najedziesz też rossmany w mojej okolicy, a ja kostki do kibla z nich pozyskuję
ban za ten cwany uśmieszek. Cóżeś uczyniła tą różczką?
Ban za kamuflowanie swojego chowańca! Ktoś może go nie zauważyć i próbować usiąść na tej skale!
Ban za Madsa na profilu, narobilas mi ochotę na film „na rauszu” z jego udziałem, który swoją drogą uwielbiam jak i samego pana :>
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (16-04-2022 o 21h59)
Ban za przypomnienie mi o wspaniałych gifach, które zebrałam sobie z tego filmu! Teraz mam ochotę stworzyć z nimi estetykę, a jestem dość zmęczona.
Ban za tak uważne przyglądanie mi się przez ten monokl. Co? Nie, wcale nie mam żadnych siwych włosów. Daj spokój.
Ban, bo ja rozumię, kwiatowe stylizacje, ale nie takim kosztem. Zobacz aż dostałaś zielonego wysięku alergicznego pod oczami.
Ban za takie wielkie królicze uszy! Co próbujesz nimi podsłuchać hmm?
Ban za brak podpisu na forum, bo twoje posty wyglądają tak pusto :<
Ban za bieganie z takimi wielkimi skrzydłami po lesie! Już tyle razy zaczepiłaś nimi o krzaki, że aż robią się zielone. Jak ty je potem wyczyścisz?
Tyle czasu w tym samym ubraniu, daj szansę odświeżyć Gardzi garderobę...! Ban, mam nadzieję, że choć dałaś jej szansę to przeprać w międzyczasie
Ban za palenie pod dachem. Z tego, co widzę, konstrukcja jest drewniana. Jedna iskra i wszystko puścisz z dymem!
Ban, bo z Twojej różdżki też się sypią iskierki... Olaboga, wezwijcie straż pożarną!
Ban za nick, który odkąd go zobaczyłam kojarzy mi się z bandytą xD
Ban za chowańca. Czyżby za dużo modyfikowanej karmy, że wyrósł Ci taki trzygłowy psiak?
Ban za zaplątywanie rogów we włosy. Na pewno utrudnia to dbanie o ich higienę, a szkoda, aby takie dumne poroże było zaniedbane.
Łohoho, ban za hipokryzję! Same rogi w porównaniu z tymi wszystkimi wstążkami i cudami, które masz na głowie to nic! Nie zazdroszczę odplątywania na noc OnO
Ban za tak wczesne wstawanie. Cuksiku, chodzisz pewnie przez to niewyspana!
Ban, bo twoja postać na avatarze wygląda jakby rąk nie miała xD
Wszystko ładnie pięknie, ale proszę pilnować chowańca...! Jedna z trzech głów zaraz wciągnie robaczka- przynajmniej dla jednego z zainteresowanych źle się to skończy.
Ban!
Ban za profil w którym wdał się błąd w bbcodzie, bo ciekawi mnie czy nie chce ci się go poprawiać czy o nim nie wiesz :P
Ban za noszenie uschniętych róży we włosach. Jeśli się pokruszą wyczesanie tych kawałków zajmie wieczność.
Ban za stanie nad przepaścią. Odsuń się, bo aż mnie ciarki przechodzą, jak to widzę! Spadniesz!
Ban, bo co to za magiczne wahadełka w dłoniach trzymasz? Kogo chcesz hipnotyzować?