Ban za ten kolczyk nosowo-uszny. Co, jeśli ktoś by przypadkiem o niego zahaczył i zrobiłby Ci krzywdę? Aż strach pomyśleć!

Strony : 1 ... 32 33 34 35 36 ... 99
Ban za ten kolczyk nosowo-uszny. Co, jeśli ktoś by przypadkiem o niego zahaczył i zrobiłby Ci krzywdę? Aż strach pomyśleć!
Ban za wiatr przez okno w sygnie. Jeszcze przeciąg zrobisz i całe forum zachoruje!
Ban za to, że w tak niewygodnym stroju wybierasz się ścigać fale. A co jeśli Cię któraś porwie?
Ostatnio zmieniony przez Nirez (09-09-2021 o 16h51)
Ban za tego kota w sygnaturze, ciężko od niego oderwać wzrok.
Ban za chodzenie w wiosennych stylizacjach, nie ta pora roku słoneczko.
Ban za zaśmiecanie ścieżki liściami. Ktoś to musi potem posprzątać.
Ban za nudeski na profilu co to za kuszenie co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ban za to, że wreszcie ktoś zauważył prawdziwy kontekst ( ͡° ͜ʖ ͡°)
czy pasuje do prysznicowego Ląsa?
Banicja za konteksty przecie tu nie wolno bo rozbudzisz gniew koteltow z czterech wymiarow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (10-09-2021 o 20h23)
( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak to tak, kota nie ma, więc myszy harcują?? ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Daję ci natychmiastowego bana za takie karygodne zachowanie, tak na wszelki wypadek, żeby nie mógł tego zrobić ktoś mniej pożądany c;
// ( ⌐■ u ■) ❤︎
Ostatnio zmieniony przez Qoona (10-09-2021 o 22h41)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (10-09-2021 o 22h34)
Ban za przyznawanie się przy Kunie do takiej słabości. To jest mistrzyni przebrania, zanim się zorientujesz, omota Cię w sidła swojej dobroduszności i nie puści
Słuchaj, Lisek, istnieją jednak jakieś limity miłych rzeczy, które można usłyszeć danego dnia i ty je przekraczasz > // , // <
Otrzymujesz ode mnie bana, może on cię nauczy, żeby nie narażać zdrowia innych użytkowników w ten sposób.
Ban za wzgardzanie lisią miłością. No jak tak można!
Ban za to że jako jedyna trzymasz sztamę z chowańcami >_> Zaprosiłabyś kogoś do tej znajomości, a ty tylko sama profity z tego zbierasz pff!
Ban za to, że Twoja stylka (śliczna BTW) zlewa się z lasem. No przecież jakbym zobaczyła takiego wielkiego chowanca bez opieki to bym zeszła na zawał
Ban za nieadekwatne ubranie się do gęstego lasu. Dobrze, że przynajmniej masz miecz.
btw istnieje może fanklub Qoony? Jak tak to chcę dołączyć
Ban, bo jeśli będzie mi się tak pompować ego, to w końcu wybuchnie i trzeba będzie mnie zszywać > , < ❤︎
Ban bo czuję się w obowiązku powiedzieć, że to nie problem c; Zszyjemy, poskładamy i przytulimy!
Ban na wciśnięcie Gard tego wielkiego młota. To musi ważyć z tonę, pewnie biedna ciągnie go ledwo po ziemi.
Ban za tę kurtkę? Narzutkę? Jest przecudowna i nie widziałam jej wcześniej a też taką chcę :<
Ban za to, że zamiast pływać (mając tak idealne warunki fizyczne), leniuchujesz na dnie.
Ban za bycie taką ładną ćmą w takim mhrocznym miejscu. Pewnie wiele osób straciło już ładny widok przez to, gdzie jesteś.
Ban za niezawodzenie nigdy stylizacjami, czy to dobry powód do bana? Jeśli nie, to mogę wyciągnąć stare brudy i zbanować Cię za bycie jednym z najbardziej upierdliwych stworzeń, czyli komarem.