I kto tu mówi o spaniu? Ban za ćwiczenia magi wody w pokoju. Za tobą śpi słodko mały Flubat. Możesz go obudzić przez te ćwieczenia
( *_*) (•_• )
\ \ / /
| | | |
Żeby uratować fabułę 2 sezonu Beemoov musiałby napisać go od początku
Strony : 1 ... 14 15 16 17 18 ... 99
I kto tu mówi o spaniu? Ban za ćwiczenia magi wody w pokoju. Za tobą śpi słodko mały Flubat. Możesz go obudzić przez te ćwieczenia
Ban bo nie jest Ci trochę za gorąco w długiej czarnej sukni? Możesz się przegrzać!
Ban za światło, panie....za kilka godzin noc będzie w tej jaskini to i będziesz oślepiać innych!
Ban za bycie mroczną wersją Huang Chu. Przecież ta kobieta sama z siebie może być straszna(choć ją bardzo lubię), a co dopiero w takim wydaniu xd Mati powinien uciekać
Ban za bycie niewyspaną, kiedy pójdziesz spać na tej memorii?
Ban za pozostawienie chowańca na tym głazie, co jeśli z niego spadnie? Jest jeszcze malutki.
Ban za pozwalanie swojemu chowańcowi siedzieć na takim ładnym dywanie, kiedy z tyłu ma elegancko trawkę. Nie wiem, czy takie bezstresowe wychowanie będzie dla niego dobre U-U
Ban za ruchome itemy, musiałam resetować laptopa, gdy chciałam obejrzeć stylkę! TvT
Ban, bo zdradzę ci sekret... Mnie też rzadko udaje się ją w całości obejrzeć, także jesteśmy w tym razem XD
Ban za kły na wierzchu. Potkniesz się o kamień upadniesz na twarz i co? Wizyta u dentysty to droga impreza. ¯\_(ツ)_/¯
Ban za wynoszenie info z bitwy straży, oczy widzą usta milczą
Ban, bo najpierw skojarzyłaś mi się z Soraką, a potem sobie uswiadomiłam, że zajumałaś księżyc. How dare you.
Ban za brak opisu, byłam pewna, że będzie napisana historia twojej Gardzi. TvT
Ban za bycie podejrzliwą co do mojej osoby. Ja do ciebie z miłością a ty zawsze wątpisz. </3
Ban za okazywanie miłości w moją stronę.
Ja doskonale wiem, że to podstęp! :<
Ban za takie brudne łapy - jak będziesz chciała pogłaskać jakiegoś zwierzaczka to pobrudzisz go jakąś nieznanego pochodzenia substancją i co wtedy? :c
Ban za szczurki na sygnie, oddaj mi je bo są piękne! :C
Ban, bo nie oddam takich pięknych, malutkich szczurków komuś, kto już ma takie straszne szkieletory na swojej sygnaturze. Nie wiem, co mogą im zrobić :C
Ban za posiadanie wielu twarzy! Słyszałam o dwulicowości, ale ty tych twarzy masz aż trzy! Której mam ufać?
Ban za takie negatywne podejście do życia :< Nie można odgradzać się w ten sposób od ludzi jak ty, nie ufając im i zabierając ze sobą wszędzie taką przerażającą bestię... OmO