Początkowo nie wiedziałam za bardzo co napisać, jednak moją uwagę przykuła bardzo ładnie dobrana kolorystycznie i w wiosennym klimacie stylizacja, w którą przyodziałaś swoją strażniczkę więc jak najbardziej komplement zasłużony za to, jak kreatywnie i z pomysłem podeszłaś do stworzenia takiej kreacji. Czuć w niej powiew świeżości, choć wydawać mogłoby się, że itemów jest w niej aż za dużo to, to za dużo jednak daję fajny efekt ♥. Fantastyczne jest również to, że użyłaś tych podstawowych kwiatków, jako ozdobę na głowę, gdyż uważam, że mimo iż są z odcinkowej mapki to, są one niedoceniane a przecież można tak fajnie je wykorzystać jak właśnie ty je wykorzystałaś ツ. Dodatkowo na komplement zasługuje również nazwa twojej postaci i zaintrygowałaś mnie nią bardzo, tak bardzo, że chętnie bym poznała historie nazwy twojej postaci ♥.
Jak boga kocham idontcare, będę przez ciebie ryczeć zaraz jak bóbr!!!! ♥ Naprawdę doceniam to, w jaki sposób mnie odbierasz i niezwykle cenię takie komplementy dawane z serca a ty, potrafisz napisać zawsze tak, że cieplutko się robi mi w serduszku!!!! ♥ ♥ ♥ I cieszę się, że moja stylizacja podoba ci się i zapewnić mogę cię, że już w głowię, zakwitł mi pomysł, na nową stylizację w odcieniach ciemnego granatu i błękitu ツ
Ostatnio zmieniony przez lychee (19-02-2023 o 16h55)