Jestem zachwycona Twoją stylizacją. Nietypowy dobór kolorów i idealne połączenie małej ilości elementów. Twarz wygląda bajecznie. Całość przykuwa uwagę i zostaje w pamięci.
Strony : 1 ... 69 70 71 72 73 ... 97
Aaaaale masz ładny profil! Bardzo aesthetic, a i wykreowana postać wygląda super. To że jest obrośnięta roślinkami i ten żaborek na głowie na ostatnim obrazku - mega cute! Przysiadam cichutko i podziwiam >w<
Ostatnio zmieniony przez Mijane (26-10-2022 o 20h25)
Bardzo rzadko widuję tę karnację! Tworzy ona od razu halloweenowy klimat, chociaż o ile kojarzę, to ty zawsze w niej biegasz? To superowo!
Duże wow za wykorzystanie tych włosów. Gdy sama miałam wybrać dla siebie jedną z ich wersji kolorystycznych, zupełnie nie potrafiłam wyobrazić sobie stylizacji, która wyglądałaby z nimi dobrze. A teraz widzę Twoją stylkę i muszę powiedzieć, że całość wygląda świetnie. Kocie uszy dodają włosom uroku, a korona idealnie się wkomponowuje.
Strasznie podoba mi się jak dopasowałaś te włoski do swojej stylizacji. Rzadko widuje ten fryz u innych, a u ciebie prezentują się genialnie. ^^
@Mijane, a nawet jak już kiedyś to napisałaś, to miło mi to znów przeczytać. ^///^
Ostatnio zmieniony przez Miyayumi (29-10-2022 o 10h59)
Ostatnio zmieniony przez Mijane (29-10-2022 o 12h40)
Wydajesz się uroczą osobą, miłą, wesołą i z poczuciem humoru, a do tego kreatywną. Miło Cię spotykać na forum
Bardzo mi się podoba Twoja stylka! Przypomina mi postać z jakiejś gry typu League of Legends ^^
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (29-10-2022 o 12h24)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (29-10-2022 o 12h40)
Jezu słodki, jak ty pięknie wyglądasz! Nie mogę się na Ciebie napatrzeć, uwielbiam to jak łączysz elementy zbroi z bardziej delikatnymi ciuszkami, twoje stylizacje mają świetny klimat i przyznam szczerze że brakowało mi trochę królowej różu na forum, więc fajnie że tu zajrzałaś
Bardzo mi się podoba, jak piszesz swoje posty.
Mocno się rzucają w oczy i są strasznie "słodyczowe", a na dodatek twój dziennik jest śliczniutki!
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (29-10-2022 o 18h42)
Wow nie wiem co to za karnacja bez nóg ale chciała bym taką <3 Cała stylizacja jest cudowna <3
Podziwiam za użycie tej bluzki - bardzo ładny, niedoceniany item. Chciałabym widzieć ją częściej w stylizacjach, u Ciebie pasuje idealnie, szczególnie do tych szalonych włosów!
Ostatnio zmieniony przez Mijane (29-10-2022 o 21h53)
Jestem pod wrażeniem jak z niewielkiej ilości elementów udało Ci się stworzyć tak spójną i charakterystyczną stylówkę. Niby taka zwykła a ma w sobie coś niezwykłego
Wspaniale poradziłaś sobie z ujarzmieniem tego trudnego do użycia koloru. Całość bardzo ładnie się zgrywa. Szczególnie podoba mi się połączenie tych ust z maską - dla mnie są one praktycznie nie do użycia, a przez masywny itemek na twarzy nie rzucają się tak w oczy swoją "objętością". Nieźle wyglądają też schowane za plecami naramienniki i ta "plątanina" rogów.