ojej, pan towarzysz.
Aż nie wiem, od czego zacząć, ale chyba pierwsze i najważniejsze to komplement za stylizacje, bo niejednokrotnie pojawia się w nich element, który już dawno spisałam na straty, a potem wchodzi taki towarzysz i pokazuje, że jednak można, a markicz patrzy i myśli, że on też chce (narzutka diva się kłania). Z tymi stylizacjami to wgl śmieszna sprawa, bo ZAWSZE użyjesz takich elementów, że potem człowiek patrzy i myśli ALE JAK, bo zaskakujesz i kolorystyką i połączeniem elementów, aż czasem żałuję, że nie robię sobie screenów twoich stylek na potem, bo zwyczajnie dobrze się na nie patrzy. Ogólnie jesteś jednym z lepszych ziomków na dzielni i zawsze w twoich odpowiedziach na forum znajduję rzeczy, o których nie miałam pojęcia, dzięki czemu staję się coraz mądrzejsza i potem mogę błyszczeć w towarzystwie. Dobrze się z tobą rozmawia na tematy wszelakie, można pośmieszkować i porozmawiać o bardziej przejmujących rzeczach. Kocham twoje sygnaturki i to jak pasują do stylizacji i wgl to widzimy się na warcie, kompanie.
// loffki, kisski
/// ♥♥
Ostatnio zmieniony przez Markiz (01-08-2021 o 19h10)