Jest tak przyjemnie cukierkowo-kwiecista, miło się na nią patrzy.

Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 97
Bardzo podoba mi się twój login - jest chwytliwy i fajnie brzmi. Poza tym, lubię zaglądać do twoich stylizacji; zawsze mnie czymś zaskakują. Obecna też jest chapeau bas!
Bardzo ciekawie połączyłaś ze sobą wszystkie te sukienki. Widać tutaj dobry plan, dbałość o to, żeby wszystko ładnie na siebie nachodziło i ostatecznie wygląda to jak "z jednej bajki". Również kompozycja na głowie idealnie pasuje kolorystycznie, świetnie operujesz itemami oraz barwami
@down
Jest makijaż! Te czarne kreski, ale widać je baardzo delikatnie, bo oczy są spore :3
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (08-07-2021 o 13h57)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (08-07-2021 o 14h09)
Bardzo podoba mi się to jak twoja sygnaturka jest dopasowana do Gard, super efekt to daje.
Ostatnio zmieniony przez Meliah (08-07-2021 o 14h05)
Podoba mi się twarz Twojej Gardienne. Jest bardzo charakterystyczna i dla mnie unikatowa. Świetnie zgrałaś kolor skóry z włosami i oczami. No i strój, chociaż prosty, bardzo ładnie to wszystko kontrastuje.
Ładnie układasz zdania, to zasługuje na pochwałę. Obojętnie gdzie się nie pojawisz to wszędzie dbasz o język i jakiś taki swój fajny styl pisania. No, ale skoro jesteśmy w komplementach to bazujmy na tym wątku - w twoich postach widać coś głębszego, aż chce się czytać te komplementy nawet dla innych. Jestem wrażliwa na słowo pisane, więc dla mnie jest to mała radość, którą mogę odkrywać na forum, że ktoś nie "odbębnia" w wątku ale faktycznie chce coś przekazać drugiej osobie. Musisz mieć silnego Merkurego w kosmogramie :>>
Wow, widzę że udało ci się stworzyć coś z tych motylich skrzydełek na głowę. Dla mnie ten itemek wydaje się nieco za duży także jeszcze nie miałam okazji go użyć.
A u ciebie prezentuje się to naprawdę ładnie także leci pochwała za to. :3
bardzo podoba mi się twarz i głowa twojej gardienne, promienieje takim pięknem młodości, surowości i natury, super wygląda przy reszcie stylizacji
chyba oficjalnie zostałam fanką twoich stylizacji. Kolejna jest równie cudowna co reszta i pokłony za użycie takich oczu
Podoba mi się kompozycja, jaką udało Ci się stworzyć, łącząc stylizację i tło. Ciekawie wygląda szalona elfka, która zajęła ezarelowe laboratorium :D Do pełni szczęścia brakuje tylko uszatego, czerwonego ze złości, związanego gdzieś w kącie :")
//Ojej, dziękuję za cudne słowa *^* Bardzo mi miło c:
Ostatnio zmieniony przez Divia (08-07-2021 o 18h56)
Podziwiam za zmuszenie się i napisanie tych kilku zdań o sobie na profilu. Miło wejść na czyjś profil i tak przyjemnie się zaskoczyć^^ masz podobne zainteresowania do mojej siostry też marzy o takiej wycieczce... będę trzymać kciuki za was obie, grunt to wiedzieć do czego się dąży.
szczerze podziwiam jak wykombinowałaś te warstwy i rajstopy w połączeniu z tą karnacją, widać tu dużą wyobraźnię hh.
Tak jak w innym wątku wspomniałam - jestem zakochana w twojej sygnie.
Nie tylko za kostiumy, ale za design i dobranie kolorów do siebie
Ostatnio zmieniony przez Ewwie (08-07-2021 o 19h09)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (08-07-2021 o 19h28)
Ostatnio zmieniony przez Ewwie (08-07-2021 o 19h25)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (08-07-2021 o 19h40)
Zawsze podziwiam twoje rysunki lub stroje gardzi jeśli mają ten ciemny odcień zielonego. Czasem dłużej niż na inne osoby