@Thori si, dark souls to jest mój ulubiony fandom, zaraz obok skyrima. wracam do niego zawsze jak nie wiem co rysować, szczególnie jak mam artlobcka, bo jedyne co ma jakąkolwiek szansę wyciągnąć mnie z niego to rysowanie zbroi :>
i DD też jest, bo jakiś czas temu wyszła beta 2 części i miałam przyjemność zagrać!!
ogólnie bardzo dziękuje za komentarz, super mi miło <3 standardowo sorry za odpowiedź po dwóch miesiącach, ale ten semestr mnie prawie zabił i nie miałam czasu na życie.
@Shemei ciepłe kolory (oprócz ciepłego odcienia czarnego i białego :'))) są dla mnie łatwiejsze w dobieraniu do siebie tbh. to nawet nie tak, że jakoś nienawidzę rysować w zimnych, po prostu nie wychodzi mi to dobrze i nie chce mi sie opuszczać moje comfort zone.
tbh. ja mam relacje love-hate z moimi ocami, wolę o nich pisać niż ich rysować, bo nigdy nie wychodzą tak jak chce, więc jeśli znowu się tutaj Jules pojawi to szacuję, że za jakieś trzy lata. XD
dzięki piękne, dobrze wiedzieć, że się poprawiam!!
grałam w Cyberpunk w dniu premiery i dość szybko przeszłam, więc można sobie wyobrazić jak wyglądało moje doświadczenie XD eh, zrobiłam ending z Panam i nie chciało mi się już wtedy przechodzić więcej, bo był bug na bugu.
Wracam wraz z wyrzygiem mojego comfort pairingu, który nie ma w ogóle sensu i przez to nigdy nie chciałam go postować, bo jestem tego aż za bardzo świadoma. No ale obawiam się, patrząc na tempo w jakim ostatnio rysuję, że jak nic nie zapostuję, to zamkną mi w końcu ten wątek. XD I w sumie więcej nie narysowałam, bo ten semestr totalnie mnie wyłączył z życia na ostatnie pięć miesięcy. Ale przynajmniej nauczyłam się tak przydatnych rzeczy jak umiejętność opowiedzenia o morfologii języka hiszpańskiego w tymże języku albo o poezji średniowiecznych kleryków. Pozdrawiam.
aha jeszcze stinky rat Maverick, bo miał 6 urodziny w styczniu
brzydalśmierdziel mój najstarszy oc, z którym w kolorze mam może z 5 rysunków, w tym tylko jakieś 2 z nich są skończone. XDD
nie no, kidding, ale nie lubię jakoś postować swoich oców, idk.
+ i wish posiąść zdolność wymyślania fajnych ubrań.
Ostatnio zmieniony przez Dezerter (15-02-2022 o 14h55)
—— ———— I W A L K T H R O U G H T H E V A L L E Y O F T H E S H A D O W O F D E A T H SURELY GOODNESS AND MERCY WILL FOLLOW ME A N D I F E A R N O E V I L B E C A U S E I' M B L I N D T O I T A L L ———— ——