1. Cień
Idriana no te pierwsze odcinki póki co są tragiczne.
Ja nie wiem ale dalej się łudzę, że będzie coś ciekawego i nie zwalą tego jak syfa ;-;
Ostatnio zmieniony przez Arai (07-05-2021 o 21h40)
Strony : 1 ... 361 362 363 364 365 ... 1325
Ostatnio zmieniony przez Arai (07-05-2021 o 21h40)
1. Obsydian
Dobry wieczór :>
Oj widzę, że Obsydian kuleje, a więc przybywam .... nie zrobić z tym totalnie nic XD Dla mnie klikanie NE było o wiele ciekawsze, niż ponowne bieganie za materacem. >///<
NE
Ostatnio zmieniony przez Mooky (07-05-2021 o 21h42)
1. Cień
Jedynym co mnie przy tym trzymało był Jamon, uważam że to zbrodnia, że nie może być WSem xd
Kurcze, ja to wiecznie zapominam o moich chowańcach, więc dla mnie to niestety średnie pocieszenie :c
@Arai Nie ma się co łudzić, pszczółki raczej z fabułą pójdą po linii najmniejszego oporu, po SyFie to nie wiem co by musieli w swoich grach zrobić, żeby się zrehabilitować
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (07-05-2021 o 21h43)
1. Obsydian
Dopiero przy ponownym przechodzeniu NE zauważyłam jak chamsko nam wpychają Mateusza. W sensie ja to go tam nawet lubię, ale to jak Garnek z nim flirtuje to jakiś żart jest XD
1. Absynt
Meth ale zobacz przynajmniej jak ładnie w górę poszło nasze zwycięstwo!
Jakbym była w Obsydianie zrobiłabym tak samo. ALE NIE ZAMIERZAM BYĆ XD
2. Obsydian
W ogóle to szybkie przejście do porządku dziennego jest żartem
Ostatnio zmieniony przez Mooky (07-05-2021 o 21h45)
1. Cień
No ja się zastanawiam, z jakiej paki tam Mateusz, to jest coś na zasadzie: "damy na WSów praktycznie same postacie, które już się kiedyś pojawiły, a tu macie jednego nowego człowieka, który w sumie po prostu jest"
Naprawdę liczę, że Mateusz jeszcze odwali tam jakieś kwasy, to może przynajmniej zabawnie będzie xd
Mathiu
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Arai (07-05-2021 o 21h48)
1.Obsydian
wielki spoiler dotyczący TO dla niewtajemniczonych
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (07-05-2021 o 21h56)
1. Obsydian
Co do mathiew, to
To ja się boję co tam scenarzyści naszykowali dla niego jako back storymoże zawierać wskazówki do odc 4
1. Cień
@Mooky O to to, dokładnie, szczerze powiedziawszy jeśli się okaże szpiegiem, to chyba przechodzę na jego stronę
jednak dam spoiler na wszelki wypadek
Ostatnio zmieniony przez Idriana (07-05-2021 o 21h51)
też dam wszystki w spoiler, żeby nie było problemów!
Ostatnio zmieniony przez Mooky (07-05-2021 o 21h53)
1. cień
Dobra, przebrałam moją Gardienne, więc mogę do was wrócić. Postanowiłam trochę poeksperymentować i dałam jej nawet ciemną karnację, która nie jest w moim stylu
1. Obsydian
Mi się wydaję, że Mati będzie miał dość bycia bimbrownikiem i zdradzi na polu bitwy, żeby pokazać jakim jest wielkim wojownikiem. To by było spoko. I odlecą razem z Lancelotem na jednorożcu.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (07-05-2021 o 21h55)
2. Obsydian
@Mooky kto tam wie pszczółki czy potem nie dodadzą do jego historii parę"detali" których wcześniej nie było.
Koori też niby miała wcześniej wyjaśnioną po krótce historie przeszłości, a tu odc 4 i BUM.
Może ta posada jest przeklęta?!
@Nymfa XD.
Ostatnio zmieniony przez Myrida (07-05-2021 o 21h56)
Ostatnio zmieniony przez Mooky (07-05-2021 o 21h56)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
XD
1. Cień
@Elodie Świetna stylka, kojarzy mi się trochę z taką żeńską wersją Barona Samedi
nadal będzie w spoilerze, tak na wszelki wypadek