Czy jest w tej grze postać, która mogłaby być dla ciebie WSem?
//
Trochę długie wyszło
Leiftan - On mimo wszystko był dość kontrowersyjną postacią, ale mimo wszystko wybrałem go na tego WSa, bo mam wrażenie, że całe TO i tak w okół niego się kręciło. No i na początku, był takim tajemniczym pickiem. A teraz strasznie zepsuli jego charakter, bo jest takim strasznym grzesznikiem, no i pewnie jakoś z tego stanu wyjdzie, ale nie chcę mi się męczyć z tym przez X odcinków. Pewnie jak skończy się NE, to przejdę sobie jego ścieżkę, bo gdzieś go w głębi serca dalej lubię, ale na razie mam do niego mieszane uczucia i mi się nie chcę. Niech przestanie być takim grzesznkiem i wróci Leiftan z pierwszej części.
Nevra - On był moim dylematem w TO, między Leiftanem. Ale jak nie idziesz w tego chłopca, to oni go naprawdę prezentują jak totalnego buca, dodatkowo rysownik poskąpił mu urody na ilustracjach, to było straszne, a było bo teraz wydaje mi się, że jest lepiej. Nie jestem w stanie się o nim jakoś specjalnie wypowiedzieć, aczkolwiek no chciałbym żeby dało się z nim porozmawiać i miał więcej niż jedną cechę charakteru, gdy nie jestem z nim na ścieżce. Więcej fajnego kumpla, mniej buca
Mathieu - On jest po prostu przeciętny. No i jeśli twórcy nie mają dla niego jakiegoś dużego twistu, to średnio to widzę jakoś. Zobaczymy co się wydarzy, ale jego ścieżka jest bardzo taka goofy, no i ogólnie po to Erika mogła mieć wybór kogoś podobnego do niej. Nie dla mnie, ale twist mógłby być interesujący, więc to mogłoby coś zmienić na jego roucie i ogólnie jako postaci
Lance - Ogólnie ja go nie traktuje jako tego Lance'a z poprzedniej części, bo jego charakter jest diamteralnie inny. No i ogólnie mam wrażenie, że on teraz został takim Leiftanem tej wersji i twórcy mogą go nam pchać do gardeł. Ale z całej tej trójki powyżej, on mnie jakoś najmniej denerwował, bo sobie po prostu jest i nikomu się nienarzuca. Po prostu jest. A wygląda no w porządku, to chyba idę w jego route'a, ale no zobaczymy co fajnego wydarzy się w tej Eldary'i. Oby nie odcieli nam budżetu i nasz Lance, mógł mówić po polsku do końca tej gry. Ogólnie chcę większej więzi z Ericą, szybciej niż to co mamy teraz.
Ostatnio zmieniony przez Tsuyami (22-10-2021 o 02h33)