Czemu odwalisz umieściłaś w cudzysłowie?
Nie jem mięsa i większości produktów odzwierzęcych, ale jeśli coś ma się zmarnować, a zwłaszcza mięso, to zjem. Potrafię usprawiedliwić każde zmarnowanie jedzenia oprócz tego, do którego musiało umrzeć inne stworzenie.
I am not okay with this, ale nie ma kontynuacji, bo anulowano serial TT Jeśli grasz w gry to jest to dla mnie syntezja Life is strange i The End of the F word.
Tales of the city jest cudownym queerowym serialem, no i gra tam mój ulubieniec Elliot Page. Bardzo ładny, przyjemny, pokazujący z jakimi trudami mierzą się osoby lgbt+, nawet jeśli ich rodzice akceptują.
Mr Robot niedawno weszło na nf, wcześniej było na HBO i to tylko 3 z 4 sezonów, na nf jest całość. Piekna scenografia, muzyka idealnie dopasowana i cała historia trzyma w napięciu i jest ciekawa.
No i oczywiście The Umbrella Academy, soundtracku słucham ciągle, jest genialny, a serial jest totalnie w moim humorze. Jeśli nie podejdzie ci pierwszy sezon - ludziom zwykle podchodził wtedy drugi, a mnie obydwa zachwycały. Uwielbiam naśmiewanie się z filmów superbohaterskich.
Ostatnio zmieniony przez falafel (20-09-2021 o 20h34)