Co cię ostatnio ucieszyło?
// Nie piję alkoholu :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (14-09-2021 o 16h46)
Strony : 1 ... 885 886 887 888 889 ... 1527
Co cię ostatnio ucieszyło?
// Nie piję alkoholu :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (14-09-2021 o 16h46)
Jaki jest Twój ulubiony napój procentowy?
/"Aha, czyli te słupy muszą iść na ukos" ~do chłopaka przed paroma sekundami bo rysujemy w programie coś :v
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (14-09-2021 o 16h49)
Pamiętasz, jaka była ostatnia rzecz wypowiedziana przez ciebie na głos?
// Nektar bananowy UwU
Ostatnio zmieniony przez Qoona (14-09-2021 o 17h12)
Okey, a ulubiony napój ogólnie?
/Moja szafa to misz-masz wszystkich kolorów i wzorów, dlatego mam w niej dużo rzeczy, których po prostu nie noszę. Muszę zrobić w niej porządek. Znowu.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (14-09-2021 o 16h58)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (14-09-2021 o 17h00)
Masz jakieś zabawne, może trochę głupie marzenie z dzieciństwa, które udało Ci się spełnić?
Chciałam być archeologiem i wykopywać szczątki dinozaurów Całe szczęście, że mi przeszło
Ostatnio zmieniony przez Nirez (14-09-2021 o 17h11)
Jakie były Twoje plany na przyszłość, gdy byłaś w wieku przedszkolnym/we wczesnej podstawówce?
/O nie, nigdy w życiu xD
Najgorszy czas hahah
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (14-09-2021 o 17h08)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (14-09-2021 o 17h18)
W czym jesteś dobra?
// Kiedy mi się chcę, to przyrządzam super wypasioną jajeczniczkę z sosem sojowym, mlekiem i różnymi dobrościami, jest rewelacyjna! :D
Ostatnio zmieniony przez Qoona (14-09-2021 o 17h52)
Co umiesz ugotować?
Co wychodzi Ci najlepiej?
/W sensie w kuchni?
Chyba jakieś kotlety, bo tak dla siebie to nie ma po co, najem się warzywami, a od święta właśnie jakiegoś devolaya machnę i wtedy widać, że się postarałam
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (14-09-2021 o 18h08)
Co robisz tylko na specjalne okazje?
Wolę kupować, bo wtedy mogę zwlekać z czytaniem i nie zapomnę zwrócić. I lubię czytać swoje książki po kilka razy
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-09-2021 o 18h29)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (14-09-2021 o 23h27)
Wolisz podróżować sam czy w towarzystwie?
/No na dzień dzisiejszy to po Polsce, bo za bardzo nie mam możliwości teraz wyjechać.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (14-09-2021 o 23h33)
Wolisz podróżować po Polsce czy za granicą?
Trudno powiedzieć, bo zależy jakie to byłyby podróże. Jeśli jakieś bardziej intensywne, wyczerpujące pod kątem fizycznym i psychicznym, to raz na rok wystarczy. Jesli jakieś słodkie, fajne wycieczki, to raz na dwa miesiące. No czas jest różny, trudno mi się zdecydować ;3;
Jak częste podróże byłyby dla ciebie idealne?
Nie odwiedzam, nie chce mi się ¯\_(ツ)_/¯
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-09-2021 o 23h46)
Odwiedzasz eldkowy targ? Licytujesz coś tam, czy może kupujesz od razu, gdy jest okazja?
/Norwegia albo Szwajcaria.
Jest niestety tyle samo za co i przeciw, więc pewnie koniec końców zostanę w Polsce. No, chyba że nadarzy się jakaś niepowtarzalna okazja, to chętnie z niej skorzystam.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (14-09-2021 o 23h51)
Gdybyś miała wyjechać za granicę, to dokąd?
Zabawna scena z The Magnus Archives. A dokładniej Archiwista nie wiedzący co przed nim
Ostatnio zmieniony przez Noku (15-09-2021 o 01h30)
Co Cię ostatnio rozbawiło?
/Aaaa, bo pracę miałam, ale chłop odwalał większość tym razem, więc sobie mogłam posiedzieć na eldzie, ale że spał u mnie, to musiałam poczekać aż skończy :3
A sny pamiętam zwykle chwilę po przebudzeniu. Zawsze mi się coś śni, ale jeśli o tym od razu komuś nie opowiem, to wspomnienie tego się rozmywa...
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (15-09-2021 o 09h34)
A co ty tak jeszcze nie śpisz? Xd Zwykle zapamiętujesz swoje sny? Jeśli tak to czy możesz jakiś tutaj przytoczyć?
O Jezu ostatnio to miałam strasznie głupi sen XD
Śniło mi się, że był koniec świata i z tej okazji ludzie zaczęli organizować imprezy, poszłam sobie na jedną z takich imprez, było tam całkiem sporo osób, które znam, głównie z mojego gimnazjum i poznałam tam jakaś laskę, a później gdy już skończyła się impreza, wojsko zaczęło odprowadzać ludzi do bunkrów. Tam zostałam przydzielona do bunkru z moim znajomym i najpierw sporo czasu spędziłam z jego mamą, bo ona w tym bunkrze zaczęła gotować, a później ja i ten mój znajomy zaczęliśmy sobie pociskać jakieś łzawe teksty o tym, że fajnie spędzić razem ostatni dzień życia i w ogóle istnienia świata xDD (nie dawno oglądałam Naruto The Last i chyba jakoś mi za bardzo weszło xD).
No ale w sumie lubię takie sny, wcześniej, chyba przez ostatni miesiąc cały czas miałam koszmary.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (15-09-2021 o 02h09)
A ty o czym ostatnio śniłaś?
Na szczęście nie
Ostatnio zmieniony przez Noku (15-09-2021 o 02h25)
Doświadczyłeś kiedyś paraliżu sennego?
Od dłuższego czasu nie miałam ale zdarzyło się z tym, że dość szybko budziłam się z takich snów i nigdy nie próbowałam ich specjalnie wywoływać w jakiś sposób. Paraliż senny też raz miała xd
Ostatnio zmieniony przez Skaen (15-09-2021 o 08h49)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (15-09-2021 o 11h09)
Jakie są Twoje brwi?
Robisz coś z nimi?
/Miło wspominam to, że kilkuletniej mnie oczywistym było, że mówi się "chłopoty", a nie "kłopoty" i nie ogarniałam czemu ludzie mówią to przez "k"??? Wszystkie takie wpadki językowe ogólnie są dla mnie urocze, lubię je wspominać.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (15-09-2021 o 10h21)
Czy będąc dzieckiem zrobiłaś kiedyś coś strasznie głupiego ale mimo to miło to wspominasz i lubisz o tym opowiadać?
Nie mam pojęcia, naprawdę. Chyba dobrze mi jest tak jak jest.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (15-09-2021 o 10h42)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (15-09-2021 o 10h25)