Grasz w jakieś gry poza Eldką? Jeśli tak to jakie gatunki gier lubisz najbardziej?
Ostatnio na nic nie mam fazy.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (28-08-2021 o 07h26)

Strony : 1 ... 853 854 855 856 857 ... 1527
Grasz w jakieś gry poza Eldką? Jeśli tak to jakie gatunki gier lubisz najbardziej?
Ostatnio na nic nie mam fazy.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (28-08-2021 o 07h26)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (27-08-2021 o 20h29)
Co ciekawego ostatnio przeczytałaś?
Jak wyjdzie nowy tomik Overlorda lub z jakiegoś powodu postanowię przeczytać całą serię od początku. Rzadko
Ostatnio zmieniony przez Noku (27-08-2021 o 20h31)
Jak często czytasz?
// Hmmmm, kurczę, to trudne pytanie, bo jeśli podczas czytania świadomie zauważę, że książka używa jakiegoś popularnego wątku, to przez to wiem, że to słaba książka xD
Myślę, że lubię, kiedy książki poruszają temat przyjaźni i ogólnie prawdziwie głębokich relacji międzyludzkich. Ciekawe jest też dla mnie czytać o jakimś cierpieniu z jakim zmagają się bohaterowie i o tym, w jaki sposób je znoszą i jak/czy sobie z nim radzą. Tylko to przychodzi mi do głowy.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (27-08-2021 o 22h20)
Jakie wątki w książkach najbardziej lubisz?
Ostatnio to Netflix, bo wciągnąłem się w seriale i teraz męczę Sabrinę. A poza tym Spotify, bo słucham dużo podcastów i youtube
Ostatnio zmieniony przez Noku (27-08-2021 o 21h57)
W jakiej aplikacji spędzasz najwięcej czasu?
Mogę być jak pinterest: najbardziej laid back aplikacja, jeśli chodzi o social media, ładne estetyczne obrazki wymieszane z masą memów i różnymi fandomami
Ostatnio zmieniony przez CIementine (27-08-2021 o 21h47)
Z jaką aplikacją się utożsamiasz?
sweet 13 always ♥
Ostatnio zmieniony przez falafel (27-08-2021 o 21h51)
Na ile lat się czujesz?
Odświeżyłam swoją tablicę kilka razy i były tam głównie memy, outfity w stylu dark academia i ładne buźki
Ostatnio zmieniony przez CIementine (27-08-2021 o 22h03)
Jakie obrazki przeglądasz na pintereście?
Z alkoholem, ostrych, bardzo gorzkich czekolad, wszystkiego o smaku arbuza i lukrecji.
Ostatnio zmieniony przez Noku (27-08-2021 o 22h54)
Jakich słodyczy nie lubisz?
// Z takich, które lubię najbardziej to na pewno rodzynki w czekoladzie (ubóstwiam!), cukierki karmelowe i mleczna czekolada. Ogólnie lubię większość słodkości :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (27-08-2021 o 23h54)
Czy sypiasz w skarpetach?
Ivan czasem przychodzi do mnie wieczorem jak chcę spać i wtedy go głaszczę i czasem obok mnie zasypia, ale moje łóżko jest małe, więc albo on schodzi, albo muszę go zrzucić żeby się wygodnie położyć. Za to jak już śpię to czasem się położy mi przy nogach i ze mną śpi. Nastia czasem leży ze mną w łóżku jak siedzę na telefonie, ale raczej ze mną nie śpi.
Ostatnio zmieniony przez Noku (28-08-2021 o 00h02)
czy sypiasz ze swoimi kotkami?
na telefonie wyszło mi alice blue z którym się nie zgadzałem, tego nawet nie czytałem
Ostatnio zmieniony przez falafel (28-08-2021 o 15h43)
Jakim jesteś kolorem?
Edit: Jestem ogólnie podejrzliwa i zawsze mam w głowie, że każdy może chcieć mnie okłamać więc myślę że tak, daję radę to wyczuć albo w drugą stronę - wpadam w paranoję i dopisuję sobie coś kompletnie niestworzonego. Ale wychodzę z założenia że lepiej nastawić się na gorszy scenariusz niż lepszy, mniejszy zawód.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (28-08-2021 o 00h18)
Czujesz, gdy ktoś kłamie w rozmowie?
/niezłe synchro XD
Sama nie wiem. Zależy od kontekstu w sumie iii wagi kłamstwa. Jak grałam w among us ze znajomymi to szło mi dobrze, ale głównie dlatego, że nie mieliśmy włączonych kamerek, bo wtedy widzieliby, że ciągle się uśmiecham XD
Ostatnio zmieniony przez CIementine (28-08-2021 o 00h22)
Umiesz kłamać?
Czerwona: celowo i świadomie wyrządza komuś krzywdę, i się z tego cieszy
Zielona: potrafi przyznać się do błędu i stara się go naprawić
Ostatnio zmieniony przez Noku (28-08-2021 o 00h41)
Jaka jest dla ciebie największa czerwona i zielona flaga u drugiej osoby?
https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_OvfD4JhyurmSm43YDDUnDns8PDaITAwl.jpg tylko to
Ostatnio zmieniony przez CIementine (28-08-2021 o 14h21)
Ostatnio zmieniony przez Deergod (28-08-2021 o 09h39)
Co koniecznie musisz sobie kupić??
Biżuterii, bo na szczęście jej nie noszę.
Ostatnio zmieniony przez Markiz (28-08-2021 o 10h37)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (28-08-2021 o 10h48)
Co ostatnio polubiłaś?
/pjona, ja tak samo
/Aktualnie mam w planie początkiem września jechać do Krynicy Górskiej na promocję mojej szkoły. Nie mogę się doczekać, bo jeszcze nigdy tam nie byłam.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (28-08-2021 o 10h53)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (28-08-2021 o 11h00)
Umiesz powiedzieć "nie", czy jednak łatwo Cię przekonać do czegoś, czego nie planowałaś?
/Oj, laska... A kto nie ma takiej historii!
Wybiorę jedną z nich i opowiem o tym, jak miałam 14 lat i hitem wakacji było kolorowe ombre.
U mnie padło na niebieski. Zamówiłam z internetu farbę, bo salon wtedy takimi nie dysponował, no i się zaczęło.
Poszłam i przydzielono do mnie 2 (!) praktykantki. Jedna jedną stronę włosów, druga drugą. Brzmi ciekawie, nie?
No i skończyło się tak, że było MEGA niesymetrycznie, tu nawet nie chodzi o to, że jakoś trzeba się było przyjrzeć i przyczepić, nie. Jedno ombre sięgało mi do ucha, a drugie o połowę niżej, a włosy miałam za ramiona. Koniec historii XD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (28-08-2021 o 11h03)
Masz jakieś historie związane z nieudanymi wizytami u fryzjera? W jakich fryzurach źle się czułaś?
/ O jejku > , <
// Nie maluję się :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (28-08-2021 o 11h07)
Preferujesz nakładanie cieni na powieki palcami czy pędzlami?
/Nie naprawili, bo inteligentki zużyły całą farbę, jaką do nich przyniosłam XDDD Musiałam z tym żyć :v
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (28-08-2021 o 11h22)