Jaką muzykę lubisz?
Nie, zupełnie nie. Jestem bardzo uległa i bezproblemowa.
Ostatnio zmieniony przez truflogon (23-08-2021 o 18h59)
Strony : 1 ... 840 841 842 843 844 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez truflogon (23-08-2021 o 18h59)
Lubisz się rządzić? Jesteś władcza?
/Nie mogłabym sobie chyba wybaczyć, gdyby każdy kolejny dzień nie był dla mnie zrobieniem kroku w stronę lepszego życia. Codziennie robię coś, aby nie stać w miejscu.
Jak to jest? Jest wspaniale. Polecam każdemu.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (23-08-2021 o 16h16)
Jak to jest? Czujesz, że wstajesz, robisz niesamowite rzeczy i idziesz spać czy też nie czujesz, aby twoje czyny miały znaczenie?
Nie mam na dzisiaj obiadu.
Ostatnio zmieniony przez falafel (23-08-2021 o 16h27)
Co sobie dziś na obiad zjesz? A może już jadłeś?
/Hahaha, niee, jeszcze nie Ale jestem ciekawa w sumie, kiedy mi jakiś ochotnik wyskoczy
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (23-08-2021 o 16h45)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (23-08-2021 o 16h49)
A Ty, co byś zrobiła, jeśli byś znalazła?
Farbowałabyś, czy wolałabyś się "zestarzeć z godnością"? XD
/Wszystko dla ludzi, ale z umiarem. Sama pewnie sobie coś w przyszłości strzelę, byle by to naturalnie wyglądało.
Nie podoba mi się natomiast, jak dziewczyny robią sobie usta pod sam nos, dziwne to jest.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (23-08-2021 o 16h54)
Jakie masz zdanie na temat zabiegów medycyny estetycznej?
tak!
Ostatnio zmieniony przez CIementine (23-08-2021 o 16h52)
podobają ci się piegi?
/ hobby związane z filmami - wiedza na ich temat itp., to nie dla mnie, ale mógłbym słuchać godzinami ludzi, którzy się na szeroko rozumianym filmoznawstwie znają
Ostatnio zmieniony przez Asame (23-08-2021 o 16h57)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (23-08-2021 o 16h55)
Ostatnio zmieniony przez Tsuyami (23-08-2021 o 16h58)
Co musiałoby się stać, żebyś zareagowała tak, jak dziewczyna z Twojej sygnaturki?
/Chciałabym sobie machnąć grzywkę i pójść w takie bordo/podbić po prostu ten kolor refleksów, które się pięknie pojawiają na słońcu.
Ale nie zrobię, bo farbowałam przez wiele lat na blond i długo zajęło mi wracanie do mojego naturalnego koloru, a w sumie za bardzo go lubię, żeby go znowu przykrywać jakąś farbą. A grzywki się boję, bo ostatnio w ogóle nie rosną mi włosy (albo mi się zdaje) no i mogłaby mi nie pasować, a wtedy to już trochę jak z ręką.
A czego bym nie zrobiła nigdy?
Nie zafarbowałabym na żaden niebieski/zielony/różowy, no po prostu na żaden nienaturalny kolor. No i nie ścięłabym na krótko.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (23-08-2021 o 17h01)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (23-08-2021 o 17h10)
wzięłabyś jeszcze udział w og na eldzie, czy to już nie dla ciebie?
/ nie piszę nic sam dla siebie
czy sam bym otworzył og? raczej nie, ale gdyby jakieś ciekawe pojawiło się na horyzoncie to może bym dołączył, zależy od wielu czynników
Ostatnio zmieniony przez Asame (23-08-2021 o 17h11)
Planujesz otworzyć jakieś og? Piszesz coś sam dla siebie?
pracę licencjacką np.
Ostatnio zmieniony przez falafel (23-08-2021 o 19h06)
pisałeś coś kiedyś?
@down chyba niczego, bo przyzwyczaiłam się, że wsiadam do pociągu albo samochodem do innego miasta gdy potrzebuje czegoś czego u siebie ale, budują dodatkową galerię u mnie, więc zaraz pewnie niczego mi brakować nie będzie
Ostatnio zmieniony przez Acerola (23-08-2021 o 17h10)
Jakich obiektów brakuje w Twoim otoczeniu?
Galerii handlowych, hoteli, SPA? Co uatrakcyjniłoby Twoją okolicę?
/Zależy, czy gadałaby rano, po południu, czy wieczorem.
Bo z każdą porą dnia ma do mnie inne nastawienie i totalnie nie wiem, o co jej chodzi XD
Rano jesteśmy najlepsze przyjaciółki, przychodzi, drapie mi w drzwi, podchodzi do mnie, przytula, daję się głaskać
Popołudniu ucieka pod łóżko jak tylko usłyszy, że się zbliżam XD
A wieczorem ma mnie gdzieś XD
Ale może powiedziałaby mi w końcu, o co jej biega :v
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (23-08-2021 o 17h16)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (23-08-2021 o 17h14)
masz rękę do roślin? W ogóle je lubisz?
@down próbowałam kiedyś napisać wierszem rymowanym krótką historię o pewnej parze, ale jakoś tego nigdy nie skończyłam.
A teraz od trzech miesięcy a nawet ponad trzech miesięcy próbowałam wymyślić prolog/wstęp do mojego opowiadania. Nic mi się nie podobało, a tak się uparłam na to, że prędzej porzucą cały pomysł na fabułę niż tego nie napiszę. Przejrzałam sobie mój ulubiony "tomik wierszy" w internecie i jakoś mnie tak olśniło, że wiersza jako wstępu do książki jeszcze nie czytałam. A jako że napisanie wiersza na 185 słów i to mi ostro namieszało w głowie, bo cały czas jak teraz coś piszę mam ochotę rymować. Trzymał mnie ten stan to machnęłam coś na Eldce nawet.
Ostatnio zmieniony przez Acerola (23-08-2021 o 17h18)
Jak zaczęła się twoja przygoda z rymowaniem i pisaniem wierszy?
Jesteś w stanie szybko wymyślić rym do większości słów, czy może jednak masz z tym problem?
/Myślę, że liryczność to byłaby jedyna cecha piosenki, którą bym napisała XD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (23-08-2021 o 17h34)
Myślisz, że potrafiłabyś napisać jakąś piosenkę, która rzeczywiście jakoś brzmi tak lirycznie?
Tak mi się przypomniało to przy okazji twojego pytania i mojej ostatniej rozmowy na temat Dody.
A no czeka się na doktorka, to się poskacze po forum! 8) Ale trzeba wracać na stare śmieci.
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (23-08-2021 o 17h30)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (23-08-2021 o 17h34)
To co, z czym ci kolejną sygnę zrobić??
/Dobra!!! Oczekuj, na dniach dostaniesz.
Próbowałam, ale wychodziło mi to przepaskudnie. Ale samą poezję doceniam, tylko to co mi w głowie siedzi, nie brzmi tak dobrze przelane na papier.
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (23-08-2021 o 17h37)
Próbowałaś kiedyś pisać wiersze?
Wszyscy piosenkarze discopolo. Mają ten sam głos i uszy mi odpadają jak go słyszę
Ostatnio zmieniony przez Noku (23-08-2021 o 17h41)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (23-08-2021 o 17h38)