Sluchasz ostatnio jakichs ciekawych podcastów? ;p
Nope, chyba nie ;p każda jest ciekawa, ale nie mam takiej, która szczególnie zapadłaby mi w pamięc. O, chociaz nie! Morderstwo studentów z Idaho, wlasciwie ta sprawa nie rozni sie niczym szczegolnym od innych morderstw, bo po prostu ktos sie wlamal do domu, zabil i uciekl, ale jakos tak mnie to dotknelo, bo jednak ofiary byly w podobnym wieku do mnie, byly tez nagrania i wizualizacje, mozna bylo chodzic po tym domu online, miejsca w ktorych znaleziono ciala byly oznaczone, byla tez pokazana trasa mordercy, ktoredy wszedl, jak sie poruszal. Tak, jakbys tam byla razem z nimi. Mialam ciarki, bo sobie wyobrazalam, ze to ja moglam miec tam pokoj, w pokoju obok bylby moj przyjaciel, jak sie wtedy czuli... no i ta dziewczyna, ktora przezyla, masakra, jaka trauma na zycie. Raczej jestem wzrokowcem, a nie sluchowcem, wiec wszystkie kanaly, ktore mają jakis obraz są u mnie na plus, ciezko mi sie wczuc w sprawe, którą tylko slyszę. I z takich kanalow lubie stanowo (klasyka), Suzanne Marie, Dama Kier, Marcin Myszka. Bylo jeszcze kilka, ale teraz nie pamietam ich nazw xD Kristof Radke. O, i jeszcze byla taka sprawa, gdzie babka miala kilka dzieci, wsrod nich ilus tam letnią dziewczynke, a pozniej sie okazalo, ze to chyba 40-letnia kobieta, ktora tylko udawala xD i cos tam bylo ze przypadkiem znaleziono dziecko nad ktorym sie znecano, bo czyjas elektroniczna niania sie polaczyla z jakims urządzeniem w tamtej piwnicy? No kripi historia to byla xD
Ostatnio zmieniony przez Flower (06-06-2023 o 23h57)