dobrze pamiętam, że kiedyś wspominałaś, że słuchasz måneskin? jeśli tak, to jakie masz fav piosenki??
/ kocham gossip i the loneliest <3
chociaż sama ich słucham od niedawna i nie wszystkie utwory znam, ale posprawdzam twoje ulubione!!
// mam! chociażby moją ulubioną częścią dragon age jest dwójeczka, powszechnie uznawana za najgorszą odsłonę serii xD jakby, ja się totalnie zgadzam z negatywnymi opiniami, że gra jest bardzo rushed, niedokończona i zrobiona na odwal, ale mimo wszystko zawsze się przy niej świetnie bawię, jak w nią gram :p lubię większość towarzyszy minus anders i carver, bawił mnie ten humor i historia też była oki. podobało mi się zakończenie, ta atmosfera beznadziejności i deprecha, no i mam crusha na hawke, zarówno w babskiej i chłopskiej wersji xD
vampyr też mi się bardzo podobał. co prawda nigdy go nie skończyłam, ale dobrze mi się w niego grało, a pamiętam, że jak wyszedł, to opinie o tej grze były dosyć złe ;-; no i do tej pory uważam, że mechanizm automatycznego zapisu był fajen, bo jak kiedyś niechcący doprowadziłam do śmierci połowy dzielnicy, to nie mogłam cofnąć i musiałam się mierzyć z konsekwencjami mojego wyboru xD
a z anime to trigun stampede, fani starej serii na ogół jęczą, że złe, ale dla mnie bylo okej, szału nie było, ale mi tam się podobało :p
ciągle mnie kusi to dmc, czeka na mojej steamowej liście ;-;
Ostatnio zmieniony przez idontcare (05-06-2023 o 15h02)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone