czy jesteś koneserką energetyków?? (i jeśli tak, to jakie masz ulubione)
/ </3
// cieszę się, że o niego pytasz, bo kocham opowiadać o moim bombelku (/ =ω=)/
w sierpniu mu stuknie siedem lat, więc jest już kocim boomerem ;; ogólnie na papierze nazywa się lulu, ale zazwyczaj mówimy na niego puchacz, puszek, kot puch, nietoperz, gargulec, puchaty kocurek, po prostu "kot" albo punio (najnowsze przezwisko, które ostatnio mu wymyślił stary. chociaż tyle z niego dobrego, że wymyśla urocze ksywki dla pucha i o niego dba bardziej niż o całą rodzinkę razem wziętą :') po prostu typowy stary, co nie chce kota kontra stary x kot po tygodniu xdd)
czasem z niego prankster i zastawia na mnie pułapki :'D wiecznie głodny i wrzeszczy, że chce jeść, ale jest straszną marudą i zje tylko karmy zmielone na papki, przecież książę nie będzie gryzł, pfff... na ogół nie lubi być dotykany, chyba że raz w miesiącu łaskawie sam przyjdzie na głasku głasku. ogólnie łatwo go zdenerwować i wtedy gryzie, ja mu prawie nigdy nie daję ku temu powodów, bo szanuję jego przestrzeń osobistą, ale czasem i tak mi się obrywa, wystarczy że się akurat napatoczę XD no i zawsze ma minę jak rasowy grumpy cat >:)
edyta: a jest trochę rudawy, bo tak mu się zrobiło na starość, kiedyś był cały czarny :cc
a tu jego niektóre ostatnie foty, plus bonusowa fota mojego pimpka na końcu :D
tu se razem czilujemy bombę :3
i na koniec bonusowy pimpuś (zwie się rocky)
/ ❤
Ostatnio zmieniony przez idontcare (03-06-2023 o 20h56)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone