masz jakieś marzenie, które się spełniło?
// mam jednego odklejonego profesorka, który ogólnie jest posłem koalicji do sejmu i byłym prezydentem jakiegoś miasta (polityk, także to już mówi samo za siebie), i on zawsze palnie coś na maxa idiotycznego i oderwanego od rzeczywistości, normalnie aż mi szkoda, że nie będziemy z nim już mieć, bo zawsze się można było pośmiać z niego </3
no i to już mniej zabawne przykłady, ale mieliśmy też wcześniej z wykładowcami, którym ewidentnie brakowało inteligencji emocjonalnej i empatii, patrząc na to, jakimi seksistami byli (jedna babka nawet była anty-feministką, co mnie zawsze zadziwiało, zważając na to, że jest kobietą), ogólnie aż mnie czasem przeraża to, jak tak wykształceni ludzie mimo swojej wiedzy mogą być tak ograniczeni emocjonalnie i głosić takie poglądy xdd
aaa, jeszcze moja somsiadka, która wykłada filozofię na uczelni, akurat nie mojej, tylko sąsiadującej, i jak czasem jej słucham, jak się kłóci z moim ojcem (który dla kontrastu jest kompletnym niewykształconym prostakiem), to się zastanawiam, kto tam jest tym głupszym, rip
Ostatnio zmieniony przez idontcare (07-02-2023 o 20h26)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone