Za co lubisz Vegete z DragonBall? ツ
Nie sprawdzałam, więc nie wiem ツ
Ostatnio zmieniony przez lychee (04-02-2023 o 19h10)
Strony : 1 ... 1362 1363 1364 1365 1366 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez lychee (04-02-2023 o 19h10)
Ciepła ta woda w tym morzu/jeziorze, czy nie sprawdzałaś?
/Nie jestem jakimś fanem anime, więc po prostu wymienie tylko te które oglądałam XD Dragon Ball i Sailor Moon.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (04-02-2023 o 19h21)
Jakie są twoje ulubione anime?
To dopiero- to dopiero pierwszy miesiąc?
Jejku tak, dużo się dzieje, jestem teraz w wirze wszystkiego. W pracy wyszły nowe rzeczy do ogarniania, na studiach trwa sesja i zostały mi jeszcze dwa przedmioty do zaliczenia (i na kilka ocen czekam, aż moje zadanka zostaną sprawdzone), a co najważniejsze miałem rozprawę sądową! I wygrałem! I teraz jak dostanę wyrok do ręki, to będę mógł zmienić sobie imię w końcu! Zwycięstwo jakiego jeszcze nigdy nie było, tyle ci powiem
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-02-2023 o 19h06)
hejka, jak ci minął pierwszy miesiąc nowego roku? Dużo się u ciebie dzieje? /omg, ale super, mega się dla ciebie cieszę!!!
w miarę git, spadło dużo śniegu, więc wyszłam na spacer z Shancią, a potem jeszcze spotkałam się na kawę z domową bff
Ostatnio zmieniony przez Rissie (04-02-2023 o 19h29)
Ostatnio zmieniony przez lychee (04-02-2023 o 23h10)
A u ciebie działo się coś dobrego?
A lubię Zależy jakich, ale ogólnie to fajnie jest poznawać nowe rzeczy, zawsze można odkryć coś fajnego ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-02-2023 o 19h31)
lubisz próbować nowych rzeczy?
// europeistykę, specjalność mobilność społeczna aka najgorsza jaka była, ale inne się nie otworzyły, rip.
ogólnie w porównaniu do takiej medycyny czy prawa to jest serio mało wymagający kierunek, a zwłaszcza jak się interesuje socjologią, ma choć odrobinę wytrwałości, motywacji i chęci do życia. ja nie mam żadnej z tych rzeczy, także no, czasem lekko nie jest xd
jeszcze geniusze z mojego roku sobie wymyślili, żeby się umawiać na trzy zaliczenia w poniedziałek, a ja o jednym sobie dopiero teraz przypomniałam :')
Ostatnio zmieniony przez idontcare (04-02-2023 o 20h46)
co studiujesz? to bardzo wymagający kierunek?
spoko, dobrze trafiłaś!
studiuję informatykę i ekonometrię i ogólnie spoko, ale nie do końca, mega wymagający kierunek pod względem przedmiotów ścisłych (i mean, wiedziałam o tym, ale nadal lekkie zderzenie z rzeczywistością wpadło), poza tym myślę, że patrzę na niego bardziej pozytywnie przez przyjaźnie, które zdążyłam nawiązać od początku roku akademickiego, także takie mocne 5,5/10
Ostatnio zmieniony przez Rissie (05-02-2023 o 15h03)
a tobie jak się podoba twój kierunek?
gdzieś mi chyba kiedyś mignęło, że coś studiujesz, jak mi się pomyliło, to przepraszam ;_;
// na tej *cenzuraboniechcęupomnienia* mobilności społecznej to głownie do pracy w instytucjach międzynarodowych, jeszcze jest możliwośc specjalności zdrowie w migracji, czy jakoś tak, i tam to głównie przygotowują do pracy związanej z ochroną zdrowia (w migracji, wiadomo), no i jeszcze jest zarządzanie kulturą, na które właśnie chciałam iść, ale się nie otworzyło (ponoć się otwiera co roku, tylko oczywiście mi jak zwykle kij w oko i na moim roczniku się akurat nie otworzyło :')). no i tu wiadomo, praca w instytucjach kultury, itp.
chociaż szczerze to patrząc na to, jak mi idzie teraz szukanie pracy, to wątpię, że gdziekolwiek po tym chcą, tbh ja sama bym takiego patałacha po europeistyce do roboty nie wzięła, więc mnie to nie dziwi xd
/ a, jeszcze w urzędach można pracować ;;
Ostatnio zmieniony przez idontcare (04-02-2023 o 23h27)
Do pracy w jakich zawodach przygotowuje twój kierunek? Bo szczerze brzmi to tak, że nie wiem, czego możecie się tam uczyć XD
Ja najchętniej nikogo bym nie dotykał. Do większości osób mówię cześć, jak ktoś chce poda rękę, to podaję, a moją przyjaciółkę mogę przytulić. Takich po prostu znajomych, to raczej nie obejmuję, chyba ze w szczególnych przypadkach (albo jak sami to zrobią, mimo ze się od nich odsuwam :< )
Ostatnio zmieniony przez Noku (04-02-2023 o 22h58)
Jak zazwyczaj witasz się ze znajomymi? Zwyklym hej, podaniem ręki, objęciem?
Najczesciej to misje dzienne, haha :D i ogolnie wszelka aktywnosc związana ze zdobywaniem primo, wiec no, jakies misje i eksploracja świata. A najchętniej chyba domenki, ew bossy, a najlepiej jeszcze jak robi się to z przyjaciółmi, bo zawsze jest zabawnie. Eventy tez lubie, to zawsze mile urozmaicenie w grze. I wishować lubie, mimo ze kompletnie nie mam w tym szczescia xD
Ostatnio zmieniony przez Flower (04-02-2023 o 23h36)
Ostatnio zmieniony przez lychee (05-02-2023 o 19h10)
a ty? :p i czy jest coś, co ci się w grze niezbyt podoba?
// shenhe i yae!! (przegrałam 50/50 na ostatnim rerunie miko :c). poza tym na moim celowniku są dehya, kaveh, te bliźniaki z fontaine i może jeszcze ayaka
Ostatnio zmieniony przez idontcare (05-02-2023 o 10h44)
Jaki film ostatnio oglądałaś?
/Ostatnio jak swój profil przeglądałam, to trafiłam na obrazek od sucharka XD
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (05-02-2023 o 01h04)
kiedy ostatnio widziałaś przed oczami jakąś straszną mordę? 0.o
//ty to mogłabyś pikselowymi (i w sumie organicznymi też) memżami XD
Ostatnio zmieniony przez starywiniary (05-02-2023 o 01h53)
Czym powinnam żonglować?
/Na największe uzależnienie - Beemoov
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (05-02-2023 o 02h05)
na co poszedł ten piątak co ci madmałazel sypła?
//myślę że najidealniejszym kandydatem byłby dai chiński sprzedawca jaj B))))
Ostatnio zmieniony przez starywiniary (05-02-2023 o 02h12)
A kto żongluje jajami?
/Skoro Ty jesteś czarodziejka mandaryna, to ja chce być czarodziejka wiśniewski
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (05-02-2023 o 02h16)
jak ja teraz wcielam się w czarodziejkę mandaryny (powiedz że fajna ze mnie mandarynka -.-) to jaką czarodziejką byłaby lexi flexi?
Gdybym była starym, to jakim?
/Żadne XD Jak już to audiobooki ewentualnie. Nie przepadam za książkami, czytam tylko jak jestem zmuszona. A jak chcę coś "przeczytać" to wybieram audiobooka.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (05-02-2023 o 22h51)
Wolisz książki w miękkiej czy twardej oprawie?
Chyba miękką. Twarde są trwalsze, ale mniej wygodne i cięższe, więc gorzej się je wynosi poza dom. I twarde okładki nie mają skrzydelek, a ja często ich używam zamiast zakładki xD a kieszonkowych nie lubię, źle mi się czyta taki format.
Ostatnio zmieniony przez Flower (05-02-2023 o 15h27)
jaka jest, twoim zdaniem, najbardziej żmudna i niewdzięczna praca?
Mieszanka Yogurt i Asshike, ale cudowne liski ogólnie!
Ostatnio zmieniony przez Rissie (05-02-2023 o 20h53)
Którym liskiem jesteś?
Ostatnio zmieniony przez Shemei (05-02-2023 o 18h05)