Wolisz się lenić czy ciągle mieć coś do roboty? Dlaczego?
/Ayaka, Shenhe i kokomi main here, zawsze są w teamie XDDD jedyna na którą poluję to Nilou
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (30-01-2023 o 11h57)
Strony : 1 ... 1360 1361 1362 1363 1364 ... 1527
Wolisz się lenić czy ciągle mieć coś do roboty? Dlaczego?
/Ayaka, Shenhe i kokomi main here, zawsze są w teamie XDDD jedyna na którą poluję to Nilou
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (30-01-2023 o 11h57)
planujesz wishować na którąś z nadchodzących postaci w genshinie? i kogo mainujesz? :>
/ omg, zazdroszczę shenhe!!
// niekoniecznie, a przynajmniej nie uważam się za osobę kreatywną wystarczająco dla siebie samej, tj. jakiś stopień kreatywności na pewno mam, bo imo każdy jakiś ma, ale jednak jest zbyt mały, żebym czuła z jego poziomu satysfakcję. zwłaszcza jak chcę dokończyć jakiegoś fanfika, to najczęściej odczuwam te braki w kreatywności. na ogół ciężko mi tworzyć coś "swojego" i mało kiedy mam jakiś dobry pomysł/wenę twórczą. bardzo nad tym ubolewam, bo zawsze mnie ciągnęło do różnych form sztuki, tylko brak mi talentu i wystarczającej kreatywności właśnie.
Ostatnio zmieniony przez idontcare (30-01-2023 o 13h38)
Uważasz siebie za osobę kreatywną? Dlaczego tak/nie?
// Zazwyczaj myję włosy co drugi dzień; jeśli mam wolne i nie wychodzę z domu, to rzadziej. Myję je szamponem w kostce, potem układam i suszę i to by było na tyle.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (30-01-2023 o 08h10)
jak wygląda twoja włosowa pielęgnacja ?
do nauki ;]
Ostatnio zmieniony przez Mystification (30-01-2023 o 10h47)
Do czego, poza takimi prozaicznymi, codziennymi obowiązkami, chciałabyś mieć więcej motywacji?
// Poprzez rozpisywanie i planowanie. Jeśli mam wiele rzeczy do ogarnięcia, to spisuję je wszystkie na kartce i następnie układam je jakoś w moim kalendarzu. W ten sposób wiem, na czym stoję i nie martwię się o żadne negatywne zaskoczenia w postaci obowiązków, które miałam zrobić, a nie zrobiłam.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (30-01-2023 o 10h52)
Ostatnio zmieniony przez lychee (31-01-2023 o 10h40)
Za co lubisz rysowanie?
// Pfff, bez kalendarza jak bez ręki; żaden spontan
Ostatnio zmieniony przez Cuks (30-01-2023 o 11h24)
lubisz planować czy wolisz spontan?
atencyjne zachowanie
Ostatnio zmieniony przez Mystification (30-01-2023 o 13h21)
Co cię żenuje?
// Plusy: zużywam znacznie mniej substancji myjącej niż przy płynnym szamponie, ograniczam plastik.
Minusy: jak się zapuszczę i mam napraaawdę tłuste włosy, to szampon w kostce sam nie daje rady i po umyciu włosy są nieco sztywne, wtedy używam płynnego.
Przy mojej pierwszej kostce była też kwestia tego, że dłonie mnie trochę bolały od pocierania ich regularnie o ostre krawędzie, ale teraz już kupuję szampon o kształcie bardziej dopasowanym do dłoni i nie ma już tego problemu.
Butelkowany szampon jest trochę wygodniejszy, bo lejesz na łapę i masz, a kostkę trzeba pocierać jak mydło, żeby powstała myjąca piana, no i jak pisałam - jeśli włosy są zbyt tłuste, to kostka wymięka, ale ja i tak jestem z niej zadowolona i zostanę przy niej na długo :>
Ostatnio zmieniony przez Cuks (30-01-2023 o 14h05)
Gdybyś miała wybrać kierunek do studiowania tylko i wyłącznie biorąc pod uwagę Twoje zainteresowania to co by to było?
Nie tyle strzelać co rozjechać tym czołgiem psychikę Razjela.
Razjel
Ostatnio zmieniony przez Vandea (30-01-2023 o 14h23)
do kogo albo czego będą strzelać te wiewióry w czołgu??
// przeważnie jedną albo dwie, ale do tego też dochodzi kofeinka w postaci jakiegoś energetyka ( chociaż maksymalnie wytrzymałam 5 kubków kawusi albo 2 kawki + 3 energole w ciągu jednego dnia, zanim mnie zaczęło serce boleć, także nie polecam przesadzać z kofeiną xd)
Ostatnio zmieniony przez idontcare (31-01-2023 o 20h14)
Ile kaw dziennie pijesz?
Szczerze mówiąc jeszcze nie trafiłam na jakąś szczególnie dziwną reakcję, ale byli agenci, którzy byli przekonani, że będę im robić zastrzyk strzykawką o pojemności 50 ml (była zabezpieczona igłą przed zanieczyszczeniem antybiotyku, a podpinało się ją do wenflonu) i tacy, którzy twierdzili, że w wenflonie mają igłę. No i klasycznie tacy, którzy jojczą, że boli w momencie kiedy już tylko zakładam oklejkę na wenflon, a w momencie wbijania igły zero reakcji.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (30-01-2023 o 19h02)
jaka była najdziwniejsza reakcja na widok strzykawki wśród twoich pacjentów?
normalnie, to tylko igła
Ostatnio zmieniony przez Mystification (31-01-2023 o 08h41)
A ty jak reagujesz na strzykawki?
Dla mnie przyjaźń jest jak kogoś znam przez dłuższy czas, lubię, ufam mu i jesteśmy sobie bliscy po prostu
Ostatnio zmieniony przez Noku (31-01-2023 o 13h11)
Ostatnio zmieniony przez lychee (31-01-2023 o 22h49)
co jest dla ciebie najważniejsze w przyjaźni?
// niestety nie, jako że w przyszłym tygodniu sesja, to nie mam nawet czasu :')
Ostatnio zmieniony przez idontcare (01-02-2023 o 11h14)
Obejrzałaś ostatnio coś wartego polecenia?
Edit: Na słuchawkach
Ostatnio zmieniony przez Shemei (31-01-2023 o 22h42)
Wolisz słuchać muzyki na głośniku czy słuchawkach?
/tak, bardzo mnie boli glowa wtedy
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (01-02-2023 o 14h44)
reagujesz na zmiany ciśnienia?
jesienią- zimno i słonecznie, powietrze ma wtedy piękny zapach
wiosną- lekko pochmurną
latem- pochmurnie bez opadów
zimą- mroźno i słonecznie
Ostatnio zmieniony przez Mystification (01-02-2023 o 15h32)
jaką pogodę lubisz najbardziej?
// taak, to jest takie przyjemne, ale to się bardzo rzadko zdarza ;;
no chyba że ktoś mnie jakoś bardzo ciągnie za włosy, to wtedy nie ;;
Ostatnio zmieniony przez idontcare (01-02-2023 o 14h42)
Lubisz kiedy ktoś Cię czesze?
Mój najdłuższy dużur to normalny dużur czyli 12h Nie robimy dób, ani nic się nie wydarzyło takiego, żebym musiała zostać po godzinach.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (01-02-2023 o 12h17)
Ostatnio zmieniony przez lychee (04-02-2023 o 16h38)
Kim ci się gra najprzyjemniej w Genshinie?
Dużo jest takich postaci, haha. Mona (niestety mam ją na C1 XD), Amber, Barba, Bennett, Cyno, Diona, Dori, Fischl, Ganyu, Gorou, Ning, Noelle, Razor, Rosaria, Sayu, Childe, Venti, Xiangling, Xinyan, Yun Jin. Nahidą mi sie slabo gra, bo ma krotki zasięg.
Ostatnio zmieniony przez Flower (01-02-2023 o 13h49)