A tobie, czego brakuje w Eldce? :>
Dla mnie ruch nawet niezły jest, przynajmniej w Sali Gier, cieszę się, że nie przyszłam na martwe. xD No i wiadomo, tyle flashowców poszło się, więc nie zamykajcie mi mojej ubieranki >.>
/Czuję, że nie będę zbyt kreatywna w tym. xD Ale noo, w domowym zwierzątku chciałabym znaleźć przyjaciela kochanego, więc przy tym wybrałabym psa lub coś psiego, może wilka albo kochane ptasze papugi, gołębiem też bym nie pogardziła czy wronką, kawką, krukiem, gawronem. Wymieniam te, które znam bo w sumie przez to, że je znam to czuję z nimi większą więź. Egzotyczne zwierzęta nie budzą tak mojego zaufania, dlatego jeśli miałabym je wybrać to pewnie ze względu na wygląd, który mogłabym oglądać z bliska i zapoznać się z ich anatomią. W takim przypadku fajnie by było mieć w domu harpię wielką, jakiegoś sępa, jakieś gadowate-jaszczurkowate ciekawe stworzonko bądź rybie - takiego kosogona bądź jakieś ogromne walenie, ale takie średnie z nich domowe stworzonka xd. Nigdy wcześniej się nad tym nie zastanawiałam hehe. :D
Ostatnio zmieniony przez Hisari (25-01-2023 o 22h05)