Grałaś za dzieciaka w gry przeglądarkowe na stronach typu gry.pl, wyspa gier? Jeśli tak jakie i które najmilej wspominasz? A jeśli nie... To jak to się stało?!
Ogień i woda to wiadomo klasyk. A tej z kotkami nie kojarzę chyba!
/Oo, ja to grałam swoje. xd Moją ulubioną chyba była gra Romantyczny pościg, to takie w stylu Robot Unicorn Attack ale była z pegazami i miała taką fajną muzyczkę w tle i była niby fabuła na początku, że pan pegaz chciał uratować swoją pegazową księżniczkę i dlatego tak biegł.
~~~
W grach dla dwóch osób to najlepsze zawsze ogień i woda oraz poszukiwacz złota wersja chińska multiplayer. xD Sama lub z siostrą lubiłam grać w jakieś spa czy restauracje na przykład Beauty Resort, Penguin Diner, Pizzeria Papa Louie. I Papa Louie była też taka platformówka też lubiłam w różne. O, albo Ninja Painter, jakieś wyścigi konne też. Lubiłam też głupie quizy albo gierki typu "Jak będzie wyglądało twoje dziecko", gdzie wpisywało się imiona rodziców i wychodziły z tego jakieś potworki. xdd O albo kiedyś były też takie dostępne gierki w sieci z Polly Pocket, Barbie i My scene, jakieś ubieranki i inne, też lubiłam. :>
Szczerze to nadal bym w to wszystko grała gdyby nie ten koniec flasha. Jestem super sentymentalna i lubiłam sobie to wszystko przypominać, więc szkoda że tak wyszło z tymi gierkami.
Ostatnio zmieniony przez Hisari (23-01-2023 o 23h13)