Jakie są ulubione zajęcia króliczków twojej siostry? (oprócz spanka i jedzonka) :3
// co będzie mył chama który zabiera mu jedzonko XD
// to pytanie wymaga większej debaty filozoficznej...
Nope
Ostatnio zmieniony przez Flower (23-01-2023 o 01h12)
Strony : 1 ... 1353 1354 1355 1356 1357 ... 1527
Masz fazę na coś ostatnio?
// Jak ładne, to mam zdanie pozytywne, jak nieładne, to negatywne xD
Ostatnio zmieniony przez Cuks (23-01-2023 o 00h39)
Co myślisz o tatuażach?
Chyba nie mam żadnych szczególnych preferencji, ale ładne są kontrastujące kolory. Sama bym pewnie zrobiła sobie jakiś delikatny, czarnobiały tatuaż, ale bardzo imponują mi pełne rękawy czy wzory na plecy.
No i smoki są fajne na tatuażach XD
Ostatnio zmieniony przez Thori (23-01-2023 o 01h25)
Jakie tatuaże ci się podobają, a jakie nie?
// Jak byłam mała, to chciałam prowadzić sennik, ale długo to nie potrwało, bo właśnie zapominałam sny i frustrowało mnie to, że narracja mi się nie klei ; ;
Ostatnio jednak przeglądałam swój pamiętnik i zobaczyłam, że dwa lata temu zapisałam swój sen, w którym idę na terapię, a tam pani terapeutka piecze mi pączusia z posypką w kształcie gwiazdek i mi go daje, a ja go wcinam :DDD
Ostatnio zmieniony przez Cuks (23-01-2023 o 00h47)
Pamiętasz swoje sny? Spisujesz je gdzieś?
Just hazard. Spoko jeśli ktoś sobie rzuci totka bo akurat zostało mu kilka drobnych, ale nie spoko jak ktoś powierza swój los i marzenia losowaniu i czeka na cud, albo co gorsza pogarsza tym sytuację majątkową swojej rodziny. Ale imo nie warto, szansa na wygraną jest bardzo niska.
Ostatnio zmieniony przez Flower (23-01-2023 o 00h55)
Totolotek - podatek za marzenia czy szansa na bogactwo?
// Lubię żywe kolory i lubię niedosłowne przedstawianie rzeczywistości. Moim ulubionym nurtem w sztuce mógłby być impresjonizm, gdyby z definicji nie był utrzymywany w samych pastelach.
Taki obraz mi się podoba na przykład
Ostatnio zmieniony przez Cuks (23-01-2023 o 01h16)
Jakie obrazy malarskie/grafiki lub zdjęcia najbardziej wchodzą w twoją estetykę? Masz jakieś ulubione?
/Chciałabym odwiedzić wieś mojej babci. Dawno już u niej nie byłam. To miejsce z mojego dzieciństwa, teraz bardziej bezludne, ale chciałabym się tam przejść. Blisko też w innej wsi gdzie mieszka moja ciocia jest przepiękny kościół, którym się zachwycałam za dzieciaka. Malowidła na ścianach, suficie, dywan, wszystko przyciągało mój wzrok. Chciałabym tam pojechać i to zobaczyć, chociaż boję się że mogło się coś zmienić, a jestem tak przywiązana do tej wizji z mojej przeszłości, w pewien sposób to było dość magiczne miejsce.
Ostatnio zmieniony przez Hisari (23-01-2023 o 02h02)
Jest jakieś miejsce w Polsce które chciałabyś odwiedzić z jakiegoś powodu?
//Brzmi świetnie OvO
Edit: Mmm... Nie, nie przypominam sobie bym brała udział w jakichkolwiek. Ani Inktober ani Mermay albo żadne inne większe czy mniejsze. Głownie z dwóch powodów - nie mam na to czasu to raz a dwa, nie lubię robić rzeczy określonych czasem albo jednym "słowem-tematem" i średnio bawi mnie robienie takich taśmowych codziennie albo co tydzień. Jedyne w czym biorę udział co roku w lecie, ale nie bardzo nazwałabym to wyzwaniem to ArtFight - zabawa polegająca na "atakowaniu" postaci innych osób rysunkami właśnie tych postaci. Przyjemna rzecz i daje mi w lecie odpoczynek od zamówień, adoptów i customów.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (23-01-2023 o 02h15)
Co myślisz o wyzwaniach rysunkowych? Brałaś udział w jakichś? Jeśli tak - jakich, jeśli nie - dlaczego?
Rozumiem :> U mnie inktober i te jego słówka to pewna doza inspiracji, z tym że u mnie jej nie brakuje, więc xD Za to presja czasu chyba by mi się przydała, chociaż nie lubię
/Źle, zawsze się tak stresuję myśląc o tym, że koniec końców zostawiam coś na ostatnią chwilę albo jak to nie jest obowiązkowe to w ogóle to porzucam.
Ostatnio zmieniony przez Hisari (23-01-2023 o 17h51)
Ostatnio zmieniony przez lychee (23-01-2023 o 14h36)
jak pierwsze wrażenia z genshina? :D
// wysłałam zaproszenie :D w genshinie się zwę sapkowski_chan jak coś :p
szczerze to ostatnio w ogóle nie grałam, bo miałam strasznie słaby internet i nie mam pojęcia, co się teraz dzieje w grze ;_; ale muszę wrócić do grania, bo chcę ten nowy strój dla lisy~
zgadzam się z tobą, że sceneria w grze jest cudowna ♥ jeśli chodzi np. o fabułę, to tak szczerze średnio mnie interesuje i zazwyczaj przeklikuję dialogi xdd ogólnie mam dużo uwag do tej gry, ale gram w sumie głównie z przyzwyczajenia, no i sympatii do niektórych postaci (wishowanie po nowe postacie jest uzalezniające jak hazard xd). no i też lubię sobie czasem porobić eksplorację i niektóre eventy są całkiem przyjemne, najbardziej lubię windtrace, który był ostatnio i te eventy polegające na walce :p
z postaci mam wszystkie czterogwiazdkowe oprócz tej nowej yaoyao, z pięciogwiazdkowych mam jakąś połowę (najbardziej lubię grać xiao, yelan, beidou, albedo, kokomi i ganyu, niedawno dostałam też itto i bardzo chcę go zbudować, żeby nim też móc grać <3)
a jeśli chodzi o granie na telefonie, to kompletnie cię rozumiem, że to jest denerwujące, mi też się tak robi, dlatego gram praktycznie tylko na komputerze :')
Ostatnio zmieniony przez idontcare (24-01-2023 o 14h32)
Ostatnio zmieniony przez lychee (23-01-2023 o 23h06)
Wyślę ci zaproszenie do znajomych w grze a nie myślałaś o tym żeby grać na komputerze? Byłoby ci pewnie wygodniej. W razie czego mogę ci pomóc z instalacją gry.
Nie mam ulubionych kwiatków, ogólnie nie jestem rośliniarą (ale lubię dostawać kwiatki w prezencie). Haha tak też można, sama czasem grałam na telefonie, jak z jakiegoś powodu nie mogłam na lapku, ale to jak niebo a ziemia, ciężej się walczy i jest się ograniczonym przez baterię.
Ostatnio zmieniony przez Flower (23-01-2023 o 19h17)
Ostatnio zmieniony przez Mijane (23-01-2023 o 21h47)
W czym jesteś dobra?
No jak taak, na pewno coś się znajdzie!!
/W oszczędzaniu maany, jeżdżeniu na łyżwach, dobrym gospodarowaniu czasem, w wielu sportach. Noo i jeszcze kilka rzeczy by się znalazło, ale tam niedużo, tylko tam 700 stronicowa książka co to jest. xd
Ostatnio zmieniony przez Hisari (23-01-2023 o 22h25)
a ty w czym zła ;p?
w Cieniu ale dobrze że mnie przydzieliło do Obsydianu, mam z tą strażą dobre wspomnienia. Przed pożarem też byłam w Obsydianie, po pożarze przydzieliło mnie do cienia to zrobiłam z tego mema xD
Ostatnio zmieniony przez Mystification (23-01-2023 o 21h13)
W jakiej straży chciałaś być zanim jeszcze zostałaś przydzielona? Przed pożarem też byłaś w Obsydianie?
/Ja w sumie zawsze kupuję w jakichś drogeriach lub wielkich supermarketach, jak już jestem to chodzę sobie popatrzeć jakie plastry są, bo może któreś mi wpadną w oko. Jakoś specjalnie ich nie szukam tylko patrzę sobie jak jestem na zakupach w innym celu. A cenowo to nie mam pojęcia gdzie najlepiej kupować, raczej nigdy nie porównywałam cen, to nie jest aż tak droga inwestycja. xD
Ostatnio zmieniony przez Hisari (23-01-2023 o 22h24)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (23-01-2023 o 21h03)
Którym miśkiem jesteś?
Ostatnio zmieniony przez Shemei (23-01-2023 o 21h30)
Co najbardziej lubisz robić na eldaryi?
EDIT Inka to moje imię, nie ksywka :3
Nic się nie stało, to częsta pomyłka haha
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (23-01-2023 o 22h51)
Skąd się wzięła twoja ksywka Inka? W sensie, wiem że od kawy, ale stoi za tym jakaś historia?
// :0 a to przepraszam, a imię bardzo ładne!
A w porządku - obudziłam się wyspana, do tego czuję się dobrze, a z tym ostatnio różnie bywało, byłam w aptece i kupiłam sobie i mamie leki, a na obiad miałam pizzę. Do tego przyszła mi paczka z Ali z fajnymi rzeczami, dostałam w Genshinie darmową 4*, króliczek nie wysypał dzisiaj kuwety więc miałam o wiele mniej sprzątania, dzięki maści mamie zszedł trochę obrzęk i może nawet skończę dzisiaj książkę którą czytam już od jakiegoś czasu <3 to był dobry dzień :D
Ostatnio zmieniony przez Flower (23-01-2023 o 22h02)
Jak tam humorek dzisiaj?
/ <3
// U piesków wszystko dobrze, u mnie gorzej, znowu mam silne ataki leków, paniki i fobii społecznej, ciężko mi nawet wychodzić z nimi na spacer blisko domu.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (25-01-2023 o 15h53)
A co u ciebie i piesków?
"Czteroksiąg" Yan Lianke. Zaczelam ją juz jakis czas temu, ale początek byl dosyc nudnawy i odlozylam te ksiazke na jakis czas. Wrocilam do niej kilka dni temu i nawet sie wciągnelam, zostalo mi moze 50 stron do konca, to pewnie dzisiaj juz doczytam.
Ostatnio zmieniony przez Flower (23-01-2023 o 22h23)
Co aktualnie poczytujesz? :>
// Dzień minął mi całkiem dobrze. Nie spałam całą noc niestety, bo przygotowywałam się na serię mocarnych kolokwiów, które mam w tym tygodniu, ale i tak byłam mniej zmęczona niż mogłabym być > , < Od razu po powrocie do domu walnęłam w kimono, więc teraz już jestem z powrotem wypoczęta :> Beznadziejnie nam się ułożyło, bo trafiły nam się trzy zaliczenia w ciągu dwóch dni >.>" No ale pocieszam się tym, że to już ostatnia prosta, bo jeszcze tylko ten tydzień i mam trzy tygodnie wolnego. Podsumowując, dzień był dobry, bo przybliżył mnie o jeden krok do upragnionego odpoczynku ;>
Ostatnio zmieniony przez Cuks (23-01-2023 o 22h39)
Jak ci dzień minął - ciężko, przyjemnie? Jesteś zadowolona?
No to trzymaj się tam i pamiętaj - sesja cię nie zniszczy, to ty ją zniszczysz. >:D Fajnie, że już ta część za tobą!
/Tyle dobrze, że załatwiłam dziś dentystę, więc mam to z głowy na jakiś czas. Ogólnie w porządku w miarę, ale teraz się czuję gorzej nie wiem z jakiego powodu, tak niekomfortowo i mam nadzieję, że to szybko minie. :>
Ostatnio zmieniony przez Hisari (23-01-2023 o 22h52)