Co cię przyciągnęło do Eldaryi i co sprawiło, że zostałaś?
/No to tak...
Za pierwszym razem na Eldaryę przyszłam dla sprawdzenia gierki. Już wtedy od dłuższego czasu byłam na Słodkim Flircie, więc gdy Eldka była promowana to się zarejestrowałam jeszcze przed rozpoczęciem gry. Początkowo nigdy nie starczało mi maany na gierkę, więc siedziałam na Eldce dla ubranek, eventów, tych codziennych prób nazbierania maany i trochę dla forum. Chyba z 3 lata grałam wtedy? W każdym razie w końcu zniknęłam z Eldki i nie miałam z nią styczności do... Roku 2022.
Coś mnie natchnęło by ogarnąć fabułę Eldki, a ponieważ kosztuje mnie to tysiąc hajsu, a ja w zbieranie jestem słaba, to postanowiłam obejrzeć na yt i kurde, jak się przeszło te pierwsze odcinki to się nawet wciągnęłam. Koniec końców stwierdziłam, że chciałabym przejść Eldaryę with my wybranek (bo youtuberka wybrała kogoś innego), więc cyk próbuję się zalogować - nie ma konta. ??? Napisałam do supportu i w ten sposób dowiedziałam się o pożarze. I umm, nadal mnie to wkurza, może nie grałam w Eldke przez jakiś czas, ale to nie znaczy, że chciałam stracić wszystko co miałam, bo "rekompensaty" nie mogę nawet użyć. Do tego chciałam zagrać w TO, ale nie, w polskiej wersji gry nie będzie polskiej wersji gry. :')
Więc ten wkurzyłam się na Beemoov, chciałam już zrezygnować z giery, ale fakt podejścia Beemoovu do graczy a sama gierka i mój sentyment to ubranek, ubierania Gardzi, samych postaci to dwie różne rzeczy. Nadal mam zamiar przejść ANE jak kiedyś uda mi się uzbierać maankę, ale też znowu wpadłam w trans ubierania Gardzi (codziennie jak wchodzę na Eldkę to cyk garderoba i ją przebieram, relaksuje mnie to, więc hepi że już nie mam dwóch ubrań na krzyż).
No i forum. Od jakiegoś czasu miałam w internecie styczność z dużą dozą patologii i ludzi, których istnienie budzi moje przerażenie, więc powrót do family friendly eldkowego forum (z którym zresztą mam doświadczenie, a z forum słodkiego flirtu działającego na tych samych zasadach to już w ogóle), gdzie jak się okazało jest dużo normalnych, fajnych, miłych osób to błogosławieństwo po prostu dla mnie. Więc podsumowując w sytuacji po pożarze przyszłam dla fabuły i ogrania gierki, podrywania Valka, a zostałam również dla ubranek i forum na którym się fajnie bajdurzy.~
/[*]
Ostatnio zmieniony przez Hisari (22-01-2023 o 22h48)