a ty próbowałaś? i w ogóle lubisz takie formy rozrywki typu kolorowanki, puzzle, obrazki z diamencików, itd.??
/ masz takie płótno z obrazkiem, który jest cały w kleju i masz na nim różne numerki, każdy numerek odpowiada jednemu kolorowi i masz taki patyczek, którym zbierasz diamenciki w odpowiednich kolorach i przyklejasz do przypisanego im numerka :p
mam nadzieję, że zrozumiale wytłumaczyłam ;;
// ja to np. kolorowanek nienawidzę, bo zamiast mnie odstresowywać, to tylko mnie denerwują, zwłaszcza jak mnie ręka boli od tego kolorowania :') za to puzzle lubię czasem poukładać, mam na razie tylko dwa opakowania, ale jeśli będę miała hajs, to na pewno dokupię więcej!! najbardziej lubię wzory ze znanymi obrazami :p w ogóle, układanie puzzli i słuchanie jednocześnie podcastów true crime to dla mnie świetna sesyjka terapeutyczna, bo jak się skupiam na tych rzeczach, to nie myślę o swoich głupotach xd
a obrazek z diamencików układałam tylko raz, na wakacjach kupiliśmy staremu obrazek z kremówkarzem i nie chciał go układać, to ja mu go zrobiłam xd dla mnie to świetna zabawa, ja ogólnie bardzo lubię takie rzeczy wymagające precyzji i cierpliwości, dlatego jak miałam pracę w wakacje, to zawsze dostawałam do roboty największe pierdoły, na które inni nie mieli czasu xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (22-01-2023 o 16h44)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone