Z czego pochodzi cytat na twoim profilu? :>
// Zachowałabym sobie tę możliwość na przyszłość, bo ten aktualny rok jest bardzo okej ;>
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-01-2023 o 19h25)
Strony : 1 ... 1338 1339 1340 1341 1342 ... 1527
Z czego pochodzi cytat na twoim profilu? :>
// Zachowałabym sobie tę możliwość na przyszłość, bo ten aktualny rok jest bardzo okej ;>
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-01-2023 o 19h25)
Jeżeli mogłabyś przenieść się w czasie, to do którego roku byś się przeniosła?
//A to jest trudne pytanie. Myślę, że w przeszłość, żeby zobaczyć jak to naprawdę było z pewnymi wydarzeniami historycznymi :>
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (10-01-2023 o 19h44)
Wolałabyś się przenieść w przeszłość czy przyszłość?
/Kurde xD Najlepiej wrzuciłabym tam wszystkie postacie, które lubię ale wtedy żywioły by mi dobrze nie reagowały i bym się tylko frustrowała xD Chciałabym ogólnie żeby po prostu był w nim Albedo bo to jedna z moich fav postać w Genshinie ale nie mam pojęcia co z nim zrobić bo średnio mi gdziekolwiek pasuje a przykłady jego teamów na necie znowu za bardzo mi nie podchodzą bo nie lubię pozostałych postaci xDD (Xiao-Bedo-Jean-Zhongli brzmi fajnie ale nie mam Jean i chyba nie chciałoby mi się jej budować jakbym nawet miała xD)
Ale chciałabym mocno wypróbować team Childe-Nahida-Kazu-Bennet bo brzmi ciekawie (tyle, że muszę poczekać na rerun Nahidy i Kazu xD) i Alhaitham-Yae-Nahida-Zhongli też brzmi fajnie xD
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (10-01-2023 o 19h59)
Jak wyglądałby twój idealny team w Genshinie? xD
Brakowałoby mi babci, kuzyna i króliczka, możliwe też że niektórych polskich potraw, zależy jak daleko musiałabym wyjechać. I takiej swobody poruszania się, swoje i okoliczne miasta mam wyczajone i wiem gdzie co jest, z jakiego środka transportu mam skorzystać i tak dalej, nie lubię uczyć się takich rzeczy od nowa. A tak to nie wiem, chyba tyle.
Ostatnio zmieniony przez Flower (10-01-2023 o 19h50)
Jeśli musiałabyś zniknąć i zacząć swoje życie w nowym miejscu, czego i kogo najbardziej by Ci brakowało?
//Myślę, że Claudem i Janet za jednym zamachem ( •̀ ω •́ )✧
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (10-01-2023 o 20h16)
Tag yourself, lisie
A to właśnie rzeczony design
Ostatnio zmieniony przez Shemei (10-01-2023 o 21h15)
Jaki twój oc jest najbardziej ludzki? W sensie rasy, wyglądu :D
/Mam i to całkiem sporo, ale ulubieńca nie mam, i love them all!!! Chociaż bardziej mnie ciągnie do dobra i oczywiście z niektórymi ockami bardziej się zgadzam ideowo, światopoglądowo, a do moich złoli to "och, kochanieńki, zbłądziłeś", ale ponieważ to moje twory, moje dzieci, kocham je bałdzo. :> (szczególnie że zawsze mogę im zrobić comeback na Jasną Stronę!!!)
Zawsze możesz im dać pomocną łapkę i wyciągnąć ich z tej góry kurzu!
Ostatnio zmieniony przez Hisari (10-01-2023 o 20h25)
Masz swoich OCków? Jest jakiś którego wyjątkowo faworyzujesz?
/Szanuję xDD Ja mam niby sporo ale niektóre kurzą się zapomniane od lat xD
/Kiedyś mocno interesowałam się czasami rewolucji francuskiej bo ciekawiły mnie mechanizmy, które do tego doprowadziły, cały jej proces i sposób postrzegania przez to jak dzikie rzeczy się tam działy xD Później mi się znudziło i przeskoczyłam w xix wiek i bardziej przyziemne historie ludzi bo fajnie było poczytać jak ludzie myśleli i postrzegali świat w tych czasach (niby nie aż tak daleko od współczesnych czasów w perspektywie całej historii ale jednak światopogląd był całkiem inny). A teraz w sumie, jak już nie studiuję to bardziej skaczę po różnych okresach i po prostu wybieram jakieś mniejsze fragmenty, które mnie bardziej zaciekawią. Nie chce mi się już skupiać na jednym konkretnym okresie bo przytłaczało mnie to na dłuższą metę.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (10-01-2023 o 20h22)
Który okres historyczny najbardziej cię interesuje i dlaczego?
// W trzech słowach to trochę mało i trudno, sama nie wiem, pewnie podkreśliłabym, że mam artystyczną duszę, jestem osobą wysoko wrażliwą ale jednocześnie nie pozwalam wejść sobie na głowę.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (10-01-2023 o 20h41)
Jak opisałabyś się w trzech słowach?
//Totalny HIT, szczególnie wołowa *w*
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (10-01-2023 o 20h22)
Galareta mięsna - HIT czy KIT?
// "CUKS. Mały-wielki człowiek" XD
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-01-2023 o 20h25)
Jeśli Twoje życie było filmem, jaki miałoby tytuł?
//Najchętniej zagrałabym w filmie fantasy przygodowym! Uwielbiam oglądać takie filmy i wiem, że na pewno podobałoby mi się uczestniczenie w tworzeniu czegoś takiego :>
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (10-01-2023 o 20h31)
Gdybyś miała zagrać w jakimś filmie jaki byłby to gatunek?
/Żółte złoto, ostatecznie różowe, kocham wszystko co złote xD Za srebrem niestety za bardzo nie przepadam.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (10-01-2023 o 20h28)
Jaki kolor biżuterii, srebrna, żółte złoto, różowe złoto??
/Well, to wzorowane na prawdziwych królikach mojej siostry, więc nic abstrakcyjnego - sianko, warzywka, owocki, czy inny granulat nawozowy dla królików (xD), albo jakieś przysmaczki. Na szczęście mimo bycia totalnym obżartuchem nie wciąga wszystkiego po drodze jak odkurzacz. xd
Ostatnio zmieniony przez Hisari (10-01-2023 o 20h34)
Co takiego jadł królik z Twojej sygnaturki? :>
//Nie bardziej niż liski, ale uwielbiam! >w<
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (10-01-2023 o 20h36)
Lubisz króliczki?
Chyba nie pytałaś, haha. Najlepsza to dwójeczka, wiadomo, na zawsze w moim serduszku (albo jedynka, ale tego nie wiem, bo nie grałam), później czwóreczka, a na końcu trójka. No jakkolwiek dobra by nie była, to nie mogę scierpiec tamtej grafiki XD nie pamiętam jakie są dodatki, a nie chce mi sie szukać ich na telefonie (bo właśnie gram w simsiki XD), ale tak jak ty mam sentyment do czterech pór roku. A wyzwań nie robiłam, póki co mam wystarczająco dużo własnych pomysłów na rozgrywkę
Ostatnio zmieniony przez Flower (10-01-2023 o 20h48)
Albo jestem orzechem a jestem bo zapominam wszystko po dwóch minutach, albo cię nie pytałam:
A jak wygląda simsowanie u ciebie? Która część i dodatek najlepszy? I jakie wyzwanka robiłaś jeśli robiłaś i jak odczucia??
Hehe, u mnie grafika 3 jest właśnie fav :P Yas, cztery pory roku <3 I rozumiem totalnie z tymi wyzwaniami, też raczej tego nie potrzebuję by fajnie mi się grało, więc się w to nie bawiłam :>
/Ogólnie to nie bałdzo, w moich folderach zwierzęcych jeszcze do króliczków nie doszłam, a zdjęć królików mojej siostry dealerem jest właśnie ona. Ale na dysku znalazłam jeszcze dwa zdjęcia prawie sprzed 3 lat, jak króliczki były jeszcze małe:
Proszę bardzo~~~~~
Ostatnio zmieniony przez Hisari (10-01-2023 o 20h59)
Czy masz jakieś zdjęcia uroczych króliczków? >w<
/Hisari, jakie piękne, urocze, milusie królisie!!! Dziękuję bardzo! >w<
//Sama nie wiem. Od zawsze bardzo lubiłam lisy, są śliczne i bardzo ciekawe, do tego mają w sobie wiele ciekawych cech! Na przykład są jedynymi psowatymi, które potrafią chować pazury i wchodzić na drzewa! ^^
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (10-01-2023 o 20h53)
Dlaczego liski??
/Pierwsze raz słyszę o istnieniu tego od ciebie!! Więc nie, nie widziałam. :D Podobnie z samą nazwą "folly". Ale kurcze, jak dla mnie fajnie, stare budynki, stara forma architektury dla mnie jest bardzo w porządku (a czasem ładniutkaa), nawet jeśli stara nie jest.
Na przykład ludzie, którzy są zafascynowani taką architekturą i mają dużo hajsu, to cyk budują takie folly i mogą se mieszkać jak chcą, przy okazji nie szkodząc żadnym zabytkom.
Ostatnio zmieniony przez Hisari (10-01-2023 o 20h53)
ten orzech zasponsorował pytanie widziałaś romantyczne ruiny w Orzechu? XD co sądzisz generalnie o folly?
//humorek gituwa B))) byłam sobie dziś w szpitalu w pracowni radiologicznej i sie czułam jak radiolog jak opisywałam kurcze ten fotki z tomografu kąkuterowego
pozdrawiamy cieplutko ze @starywiniary : )
Ostatnio zmieniony przez chochoł (10-01-2023 o 21h00)
Jak humorek dzisiaj?
// Zbytnio przejmuję się opinią ludzi, którzy nic do mojego życia nie wnoszą.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (10-01-2023 o 21h49)
Uważasz, że co jest Twoją największą wadą?
//nie
proszę nie spamować kropkami! - moderator
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (10-01-2023 o 21h01)
Grałaś na skrzypcach w poniedziałek??
/ :CCCCC
// Moją wadą jest popadanie w różne skrajności > , <
Przykład: Jak kiedyś w okresie świątecznym widziałam memy o nieszczerych reakcjach na nieudane prezenty świąteczne, to pomyślałam sobie: Ej, no w sumie racja. Czemu ja mam kogoś okłamywać, że prezent mi się podoba? Skąd ktoś ma wiedzieć, żeby więcej czegoś takiego nie kupować, jak udam, że całe życie marzyłam o dostaniu skarpet pod choinkę?? No i zaczęłam być szczera. Do bólu. No chamiskiem niewdzięcznym byłam jednym słowem > , < Nie ubrałam tego w łagodne słowa, w zwykłą sugestię na przyszłość, tylko poleciałam z tekstem "No tak, moim największym marzeniem było dostać dezodorant i Toffiffee!" >>> , <<< I powtórzyło się to jeszcze wiele razy zanim ogarnęłam, że korzyści takiego zachowania są znikome, a szkody duże, więc lepiej zmienić podejście >> , <<
No i tak to mam niestety, że jak coś mi wpadnie do głowy, to łatwo mi się zagalopować :C
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-01-2023 o 21h16)
Tera ty byłaś szybsza, no to mamy 1-1 xDD
Więc pytanko wędruje dla ciebie
A tobie co przeszkadza w sobie i z tym walczysz?
/Może fakt że dinozaury (chyba) były upierzone wybieram cię, Vandea, ekspercie dinozaurowy, a jak wiadomo od dzieciaka kojarzy się dinozaury z takimi groźnymi gadami, więc coś bardziej jak skóra krokodyla czy węża, na pewno nie upierzenie kurczakowe, wiec dziwnie tak. xDD
Albo fakt istnienia latawca krasnogrzbietego.
Zaskoczyło mnie też, że czarna wdowa nie jest tak groźna jak myślałam. Bo oczywiście chłonęłam informacje przekazywane od ludzi, a ludzie lubią wszystko hiperbolizować by zwierzęta okazały się straszniejsze niż są, a w sumie to dość racjonalne, że malutki pajączek nie jest w stanie łatwo zabić człowieka, bo ilość jadu jest zbyt mała.
Ostatnio zmieniony przez Hisari (11-01-2023 o 00h43)
Jaka informacja była dla Ciebie zaskakująca? (odnośnie jakiegoś faktu, o którym wcześniej nie wiedziałaś)
Jakąś część rzeczy codziennie - każdego dnia przytulam mojego piesia, poczytam książkę, wypiję herbatę i śpię.