~~Ciemne z pestkami słonecznika
Ostatnio zmieniony przez Thesana (11-11-2022 o 17h51)
Strony : 1 ... 1254 1255 1256 1257 1258 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez Thesana (11-11-2022 o 17h51)
Czy lubisz pieczywo? Jeśli tak, to jakiego rodzaju najbardziej?
// Ogólnie najwięcej to rocka i metalu - a w przerwach Lany Del Rey i sountracków ze Star Wars xd
Ostatnio zmieniony przez Lythan (11-11-2022 o 18h05)
jakiej muzyki zazwyczaj słuchasz?
// jak jestem na zewnątrz to nie, ale jak siedzę w domku to lubię, szczególnie nocą, jak słychać uderzanie kropli o dach <3 a jak jest burza i grzmi, to już w ogóle jestem w niebie
Ostatnio zmieniony przez idontcare (11-11-2022 o 18h04)
Lubisz deszczową pogodę?
Nie. Raczej mało gram.
Ostatnio zmieniony przez Laryisa (11-11-2022 o 18h46)
grywasz jeszcze w jakieś gry oprócz overwatcha i assassina? jeśli tak, to w co ostatnio gierkowałaś?
// level mam chyba 56, mainuję xiao i yelan, ale lubię też pograć jako beidou, kokomi i ostatnio albedo, bo go dostałam podczas jego ostatniego banneru <3
głownie to robię daily i eventy, raczej mało mnie interesuje fabuła, jak wychodzi nowa mapa i akurat zbieram na postać, to robię też eksplorację.
a czekam na dehyę i kaveha, cause they're hot, no i na miko, ale mam pity 4, 40 wishy i nie mam gwaranta, także nie mam złudzeń xd
no i może na scarę powishuję, jak wyjdzie, bo podoba mi się jego kit
Ostatnio zmieniony przez idontcare (12-11-2022 o 12h31)
A ty co sobie porabiasz w Genshinie, ktory masz level i kim lubisz grac, albo na kogo czekasz?
Wspaniale, obudziła mnie orkiestra dęta i okrzyki "precz z komuną", bo jacyś politycy PiS-u przyjechali złożyć kwiaty pod pomnikiem i well, nie byli witani chlebem i solą XDD ale nie no, nic takiego dzisiaj nie robiłam, pół dnia sprzątałam w pokoju i pisałam z koleżanką z Rosji z którą od jakiegoś czasu nie miałam kontaktu. A Nahidę w sumie juz skończyłam, ale wydałam na nią mój cały zapas resinu HAHA tzn brakuje mi chyba jednego artefaktu i jeden mógłby być lepszy, ale już mi się nie chce farmić, a jest wystarczająco dobra z tym co ma.
Ostatnio zmieniony przez Flower (11-11-2022 o 22h06)
Jak tam Ci minął dzionek, Kwiatku?
Jak Ci idzie farmienie artefaktów na Nahidę? xD
Tak, zaczęła się przez Syfa.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (11-11-2022 o 22h11)
Jak zaczęła się twoja przygoda z eldką? Przez syfa czy może coś innego?
/nigdy nie czytałam żadnego komiksu
Ostatnio zmieniony przez Ayleen (12-11-2022 o 13h08)
Lubisz czytać komiksy? Jeśli tak to jakie?
Są i to ile. Najbardziej utożsamiałem się z takim blondynem z serialu Podróżnicy, sympatyczny niekompletny typiarz, cały ja. Wujek Iroh z Avatara też. Trochę Jon i Martin z The Magnus Archives. I Chance i Shadow, i Hunter z woe.begone.
Ostatnio zmieniony przez Noku (13-11-2022 o 20h36)
są jakieś postacie fikcyjne, z którymi się utożsamiasz?
// chainsaw mana (czytam też mangę), to your eternity 2 sezon, męczę też evangeliona, ale coś mi nie wchodzi :/
Ostatnio zmieniony przez idontcare (12-11-2022 o 14h04)
a ty jakieś oglądasz?
// to, że psiapsi w końcu wyszedł ze szpitala i że zdałam kolosa na 3, a tak poza tym, to raczej ostatnio mało kiedy coś mi sprawia radość
Ostatnio zmieniony przez idontcare (12-11-2022 o 17h20)
co ostatnio sprawiło ci radość?
// *Punisher, ale tak zgadza się.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (12-11-2022 o 17h55)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (12-11-2022 o 22h17)
Gdybyś miała władać mieczem świetlnym, to jakiego byłby koloru?
// Mam ogrom pasji i zbyt mało czasu na nie wszystkie :') - podam więc kilka przykładów jak, np. pisarstwo (moje największe i najbardziej czasochłonne hobby), gra na gitarze basowej, gotowanie, szkicowanie, projektowanie wnętrz, fotografia, czytanie książek, joga i granie w gry (;
Ostatnio zmieniony przez Lythan (13-11-2022 o 11h22)
co lubisz robić w wolnym czasie?
// mam kilka piosenek, których słuchałam, jak miałam spore problemy i teraz mi się źle kojarzą, jak ich słucham, mimo że bardzo je lubię :/ (np. seventeen - fallin flower, iu - flu i coin)
seventeen - domino i shadow mi się kojarzą z graniem w pierwszego bioshocka z kolei
a loona - universe mi się kojarzy z jesiennymi spacerami z psem
Ostatnio zmieniony przez idontcare (13-11-2022 o 13h27)
Czy są jakieś piosenki, które podczas słuchania przywołują ci jakieś konkretne wspomnienia?
Nowy Jork
Ostatnio zmieniony przez Ayleen (15-11-2022 o 11h51)
Jakie miasto chciałabyś odwiedzić? (w dowolnym miejscu na świecie )
/Zagranica to mój cel na kolejne 3-4 lata. Między 2 a 3 semestrem studiów zamierzam wyjechać do Norwegii pracować sezonowo, zaaklimatyzować się, aby później było mi łatwiej. Po drodze kursy języka, aby móc pracować w swoim zawodzie po przyjeździe na stałe
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (13-11-2022 o 13h39)
chciałabyś zamieszkać za granicą, czy wolisz raczej zostać w kraju?
// normalnie to tak średnio bym powiedziała, ale jak widzę melu, to już inna sprawa <3
Ostatnio zmieniony przez idontcare (13-11-2022 o 19h00)
Często miewasz Déjà vu?
/ <3
// odkąd mnie nie ma na syfie, bo konto oddałam koleżance z fandomu marvela to lepiej się żyje >D
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (14-11-2022 o 14h06)
co słychać u ciebie??
// czerni i czerwieni
Ostatnio zmieniony przez idontcare (13-11-2022 o 21h13)
Połączenie, jakich dwóch kolorów lubisz najbardziej?
Ostatnio chyba najbardziej z mojego nowego rekordu w Overwatchu.
Ostatnio zmieniony przez Laryisa (13-11-2022 o 20h23)
jesteś perfekcjonistką?
// hanji, w sumie wobec pozostałych postaci nie mam jakichś głębszych uczuć tbh
Ostatnio zmieniony przez idontcare (13-11-2022 o 22h48)