Jesteś duszą towarzystwa?
/Za dnia byłam odwiedzić dziadka w rodzinnych stronach mojego taty, a po powrocie udałam się na urodziny do szwagra, tak że całkiem miły wieczór ;> i trochę pijany :v
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (01-11-2022 o 21h01)
Strony : 1 ... 1246 1247 1248 1249 1250 ... 1527
Jesteś duszą towarzystwa?
/Za dnia byłam odwiedzić dziadka w rodzinnych stronach mojego taty, a po powrocie udałam się na urodziny do szwagra, tak że całkiem miły wieczór ;> i trochę pijany :v
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (01-11-2022 o 21h01)
Jak Ci mija wieczór?
W sumie to nie wiem czy mogłabym to nazwać rutyną, ale od razu po wstaniu idę sobie zrobić kawkę. Potem idę na fajkę, sprawdzam wiadomości w internecie, a potem się maluje.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (01-11-2022 o 12h16)
Jaka jest Twoja poranna rutyna?
Nie wiem o jakie strony ci chodzi ale uznajmy, że internetowe XD
Aktualnie ze stron związanych z moimi studiami/pracą.
Ostatnio zmieniony przez Lucynerr (01-11-2022 o 10h34)
Masz jakiś odruch psa Pawłowa? (Np. jak słyszysz muzyczkę, którą masz ustawioną jako budzik, to cię ściska w żołądku, bo twój organizm źle ją kojarzy lub coś podobnego).
// Zależy od sytuacji
Ostatnio zmieniony przez Cuks (01-11-2022 o 07h26)
Bliżej ci do ekstrawertyka introwertyka czy może ambiwertyka?
Chyba imprezy i różnego rodzaju spotkania towarzyskie. Lubię być w grupie ludzi.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (01-11-2022 o 07h40)
Co cię ekscytuje?
// Donnę Tartt. Wypytałabym ją o jej sekrety pisarskie.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (01-11-2022 o 07h45)
Możesz wyjść na kawę z jednym gwiazdorem (żywym lub martwym).
Kogo wybierasz?
Mortadela. Nie wiem. Pierwsze co mi przyszło na myśl. Mortadela jest smaczna, ale to najmniej szalona rzecz o jakiej pomyślałam.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (01-11-2022 o 11h13)
Co jest według ciebie najnudniejsza rzeczą na świecie?
// Bez wątpienia jest to święto. Potrzebne nie jest, ale pobawić się można. W moim liceum zamiast Halloween świętowaliśmy Dziady i jak dla mnie to znacznie lepsze rozwiązanie, bo ugruntowane w naszej własnej kulturze, a nie przekalkowane z Ameryki. Myślę, że Halloween już się przyjęło w Polsce w bardzo dużym stopniu. W końcu półki w sklepach są obwieszone czarno-pomarańczowymi ozdobami i ludzie chodzą na imprezy halloweenowe, więc trudno się sprzeczać się z tym, że Halloween już do nas zawędrowało, Nie jest, co prawda, równie ważnym świętem, co inne, ale i tak jakoś się tutaj zadomowiło.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (01-11-2022 o 10h54)
Co sądzisz o halloween? Jest to święto czy nie? Potrzebne w Polsce i czy się kiedyś ono całkowicie przyjmie?
Szczerze powiedziawszy to nie mam pojęcia za co bym się przebrała, pewnie zrobiłabym cosplay jakiejś postaci z gry/filmu. Może za gnijącą pannę młodą.
Jak wyszłam wczoraj na miasto to najbardziej imponujący kostium jaki ktoś miał wyglądał tak:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Lucynerr (01-11-2022 o 13h33)
Gdybyś miała nieograniczony budżet i możliwości to za co/kogo przebrałabyś się na halloween?
Ojojoj to było w Zawierciu dwa lata temu. Impreza (domówka) na 150 osób, taki mały projekt X. Nie będę wchodzić w szczegóły xD ale nie zapomnę do końca życia.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (01-11-2022 o 11h51)
Hej, jakie plany na dzisiaj?
Tak, wierzę.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (01-11-2022 o 15h05)
Wierzysz, że każdy znak zodiaku ma określone cechy i atrybuty, czy raczej się w to nie zagłębiasz?
Oj, muszę przyznać, że ostatnio mało co go słucham, ale z takich moich fav piosenek to były: Die for the Hype, Loner, Medication i Die a Little
Ostatnio zmieniony przez Ayleen (01-11-2022 o 21h33)
Ostatnio zmieniony przez Mijane (01-11-2022 o 22h26)
Jak minęło Ci Halloween? Obchodziłaś je? Miałaś jakiś kostium? A może to był raczej spokojny dzień dla Ciebie?
//Niestety nie, miałam drugą zmianę w pracy. Ale gdybym miała obchodzić to pewnie bym się wybrała z koleżanką na miasto przebrana za czarownicę
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (01-11-2022 o 14h33)
A Ty obchodziłaś jakoś Halloween?
Nope, nikt do mnie nie pukał. U_U Może dlatego, że przed wejściem na klatkę schodową jest domofon, a proszenie o cukierki przez domofon to już nie to samo? xd
Ostatnio zmieniony przez Cansani (01-11-2022 o 15h09)
Pukały do Ciebie dzieci i prosiły o cukierki, czy raczej Cię nie odwiedzały?
Ostatnio oglądałam z przyjacielem Zakonnicę. Było parę momentów które mnie przestraszyły.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (01-11-2022 o 19h30)
Jest jakiś horror, który realnie cię przestraszył?
W dzieciństwie miałam powtarzający się sen z zabawką-klaunem, przed którym uciekałam, bo miałam przeczucie, że chce mi zrobić coś złego. Z czasem przestałam śnić ten sen, więc obawa przed owym klaunem zniknęła. Był czas, że bałam się swojej szmacianej lalki i nie chciałam zostawać z nią sama w pokoju, bo też rósł we mnie niepokój, że "coś się może stać". xd Na pewno też swego czasu bałam się ciemności, a także wystawiać nogi/ręce poza obwód łóżka/za kołdrę w obawie, że "coś" spod łóżka mnie porwie. :v
Ostatnio zmieniony przez Cansani (01-11-2022 o 20h05)
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (03-11-2022 o 14h03)
Jacy ludzie cię irytują?
Mnie irytują osoby, które czegoś ode mnie wymagają, nie powiedzą mi o tym, a potem są źli, że czegoś nie zrobiłem. I ludzie którzy mnie o coś pytają, a potem ignorują moją odpowiedź np czy chcę gdzieś iść, a gdy powiem nie twierdzą że i tak powinienem. No po co pytać w takim razie XD
Irytują mnie ludzie co myślą, że wszystko wiedzą, ludzie którzy dokuczają, robią sobie żarty kosztem innych. I osoby puszczające muzykę na cały głos w miejscach publicznych.
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-11-2022 o 14h30)
Dobre pytanie, a Ciebie?
/Otaczam się naprawdę różnorodnymi ludźmi. Z jednymi dogaduję się na poziomie intelektualnym, z innymi dzielę zainteresowania, z innymi poczucie humoru. Najlepiej, jeśli to wszystko oczywiście idzie ze sobą w parze, ale jednak ciężko kogoś takiego znaleźć, bo musiałby być moją kopią, dlatego też mam kilka osób, które wspólne zaspokajają te potrzeby. I tworzymy fajną, zgraną paczkę.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (01-11-2022 o 22h25)
Z jakimi ludźmi najlepiej się dogadujesz?
Tak, nawet lubię, ale jak nikt mi się nie pałęta po kuchni i daje mi rozwijać kulinarne skrzydła w spokoju. xd Nie wiem czy mam popisowe danie, ale robię dobre kluchy na parze, ślunskie oraz pizzę. U_U
Ostatnio zmieniony przez Cansani (01-11-2022 o 21h42)
Lubisz gotować? Co jest twoim popisowym daniem?
/na chwilę obecną nic mi nie przychodzi do głowy
Ostatnio zmieniony przez Ayleen (02-11-2022 o 14h52)