Co w ostatnim czasie sprawiło Ci największą przyjemność?
W zasadzie niewielu - szamponu, czasem suchego szamponu, odżywki i czasami maski.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (05-03-2022 o 15h54)
Strony : 1 ... 1088 1089 1090 1091 1092 ... 1527
Co w ostatnim czasie sprawiło Ci największą przyjemność?
W zasadzie niewielu - szamponu, czasem suchego szamponu, odżywki i czasami maski.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (05-03-2022 o 15h54)
Jakich kosmetyków do włosów używasz?
/Cóż, to temat na naprawdę długą rozmowę Jest wiele argumentów za tym, jakoby miałoby to nigdy nie być możliwe, z drugiej zaś strony jest taka iskierka nadziei, że jednak kiedyś uda się czegoś takiego dokonać, jednak - jak wpłynęłoby to na przeszłość? A tym samym na teraźniejszość? W jaki sposób miałyby te zmiany zachodzić? Jest zbyt wiele niewiadomych, dlatego ciężko stwierdzić
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (05-03-2022 o 15h39)
Czy sądzisz, że podróż w czasie będzie kiedyś możliwa?
Myślę, że po pierwsze głęboko zastanowiłabym się czy w ogóle to robić (efekt motyla, paradoks dziadka itd).
Jednak gdybym miała pewność, że moje działania nie będą miały wpływu na teraźniejszość to chciałabym zobaczyć jak mała wersja mnie biega po lasach i się bawi. To pierwsze co przychodzi mi do głowy. Kurde. A mogłabym unicestwić Hitlera.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (05-03-2022 o 15h56)
Jakbyś mogła się przenieść w czasie, to co byś zrobiła najpierw?
Mało książek czytam i nie wiem co lubisz, ale polecę Tekst Glukhovskiego, bo to jedna z moich ulubionych książek
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-03-2022 o 16h15)
/Czytałam. Glukhovski to chyba mój ulubiony autor.
Polecisz jakąś książkę, która nie jest reportażem?
Głównie postapo, ale nie ograniczam się do jednego gatunku.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (05-03-2022 o 21h49)
Jakie książki lubisz?
/Raczej nie, kiedyś miałam ładny, przed pożarem, ale teraz totalnie nie mam tego w głowie
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (07-03-2022 o 20h39)
Co dziś jadłaś na obiad?
@down Byłam spotkać się z koleżanką na obiad na mieście, a później planowałam jechać się spotkać z innymi znajomymi, ale przez ten mróz rozładował mi się akumulator w samochodzie, więc zostałam w domu. Z resztą też zaczęłam się trochę źle czuć, więc może to i lepiej, że nie wyszłam wieczorem. W każdym razie jutro będę reanimować samochód.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (05-03-2022 o 23h56)
Co dzisiaj robiłaś?
Spanko! Może jeszcze coś porysuję, ale chyba wcześniej sen mnie zmorzy, bo ostatnio ciągle jestem przemęczony
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-03-2022 o 20h42)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (05-03-2022 o 21h15)
Hej, Ciastku.
Jak żyćko? Rozpieszcza czy raczej na odwrót?
Nie, nie był.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (06-03-2022 o 16h36)
to był przyjemny dla ciebie tydzień?
@down nie świętuje tego. Nigdy nie myślałam by tego świętować. Poprostu zasypiam szczęśliwa i myślę sobie, że chce jutro to powtórzyć
Ostatnio zmieniony przez Acerola (05-03-2022 o 21h49)
Jak zwykle świętujesz jak usa ci się coś osiągnąć?
Rano to trzysta budzików i wizja spóźnienia się do pracy XD A tak poza tym to myślę czemu chcę to robić i staram się motywować tym co osiągnę, albo świadomością że jak zacznę to będę się dobrze bawił
Ostatnio zmieniony przez Noku (06-03-2022 o 14h28)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (06-03-2022 o 22h25)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (06-03-2022 o 11h43)
Dzień dobry... może ty znasz odpowiedź, dlaczego Piękny Człowiek zignorował naszego mema?
Mnie nawet korci w tym tygodniu, żeby tak trójeczkę odpalić i się oderwać od wszystkiego. Ale za bardzo nie mam czasu. Nauka przytłacza.
Ostatnio zmieniony przez Rhianwena (06-03-2022 o 11h51)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (06-03-2022 o 17h33)
W jaki sposób zamierzacie odegrać się na Pięknym Człowieku?
// Jasne, ale tylko przez pierwsze 5 minut, bo moja wiedza szybko się kończy i nie wiem, co wpisywać dalej xD
Ostatnio zmieniony przez Qoona (06-03-2022 o 13h42)
Lubisz rozwiązywać krzyżówki?
Jak byłam młodsza próbowałam kilka razy szyć z mamą, robiłam szaliki na drutach i wyszywałam, ale to było naprawdę dawno temu. Na początku zimy myślałam sobie o tym, żeby znowu sobie spróbować zabawy z drutami ale jednak nic z tego nie wyszło xd
Ostatnio zmieniony przez Skaen (06-03-2022 o 14h59)
Próbowałaś kiedyś szycia lub czegoś podobnego?
Tak, pytania, głównie tu się udzielam
Ostatnio zmieniony przez Noku (06-03-2022 o 15h12)
Masz swój ulubiony wątek na forum?
Zdecydowanie odpowiadałoby mi gdyby na forum pojawiło się więcej graczy. Wąskie grono jest okej, ale czasem są strasznie duże przerwy między jednym, a drugim postem.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (06-03-2022 o 18h21)
Chciałabyś, żeby na forum pojawiło się więcej nowych osób, czy w pełni odpowiada ci obecna, "przytulna" atmosfera?
Nie bywam tu specjalnie często (przynajmniej w porównaniu z niektórymi osobami), więc zarówno pierwsza, jak i druga opcja nie zrobiłaby mi szczególnej różnicy. Mimo wszystko wydaje mi się, że fajnie by było, gdyby kręciło się tu troszkę więcej ludzi - trudno nie zauważyć, że forum momentami przymiera, a już zdecydowanie widoczny jest kontrast między ruchem sprzed pożaru a teraz.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (06-03-2022 o 14h54)
A jak ty byś wolała??
// Zapach skoszonej trawy, na przykład, przywołuje wspomnienia czasu spędzonego u mojej cioci :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (06-03-2022 o 15h21)
Istnieje zapach, który - gdy go tylko poczujesz - przywołuje ci na myśl konkretne wspomnienia? Jeśli tak, jaki?
Czasem się zdarzy, jak mnie najdzie chęć. Zazwyczaj są to małe, zapachowe świeczki.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (07-03-2022 o 00h42)