A jak ty oceniasz ostatni rok swojego życia?
/ Heh, rzeczywiście dwuznacznie to zabrzmiało XD
// Liczę na to, że pandemia się w końcu raz na zawsze zakończy, a ja zdam maturę z matematyki
Ostatnio zmieniony przez Qoona (16-12-2021 o 16h55)
Strony : 1 ... 1021 1022 1023 1024 1025 ... 1527
A jak ty oceniasz ostatni rok swojego życia?
/ Heh, rzeczywiście dwuznacznie to zabrzmiało XD
// Liczę na to, że pandemia się w końcu raz na zawsze zakończy, a ja zdam maturę z matematyki
Ostatnio zmieniony przez Qoona (16-12-2021 o 16h55)
Na co liczysz że się wydarzy w nowym roku?
/Absolutnie wszystko! Najbardziej się nie spodziewałem, że mój dziadek pozytywnie zareaguje na mój coming out, ale generalnie cała tranzycja i znalezienie pracy to dla mnie rzeczy, których bardzo chciałem, ale nie wiedziałem czy się uda. I moja kotka Nastia powoli przestała się nas bać i teraz potrafi przyjść do łóżka na głaskanie, a rok temu nie chciała żeby jej dotykać. To był dla mnie rok pełen zmian ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (16-12-2021 o 17h02)
Co się wydarzyło w tym roku, czego się nie spodziewałeś?
/ To super! <3
// Tak, wielokrotnie! Grałam aniołka lub byłam w chórze :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (16-12-2021 o 17h14)
Czy kiedykolwiek grałaś w jasełkach? Jeśli tak to jaką rolę?
Na początku lubiłam, ale jakimś dziwnym trafem zawsze kończyłam w dennych rolach przez co właśnie później zaczynałam unikania brania udziału w tych przedstawieniach.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (16-12-2021 o 17h04)
Lubiłaś grać w przedstawieniach szkolnych czy unikałaś tego jak ognia?
// Nie lubię, nie są dla mnie interesujące, wolę słuchać muzyki w domu
Ostatnio zmieniony przez Qoona (16-12-2021 o 17h37)
Co sądzisz o koncertach - tych większych na stadionach i arenach i mniejszych w klubach?
Jest to najsensowniejsza platforma do słuchania muzyki, no nie wiem, to jest dla mnie pytanie w typie "co lubisz w google" - są inne wyszukiwarki i platformy muzyczne, ale ta jest najpopularniejsza, jest dobrze zrobiona, udzielają się na niej najwięksi wykonawcy (i ci mniejsi), jest większość podcastów. Spoify ma dobre algorytmy i potrafi podsuwać dobrych wykonawców i kawałki. Korzystałem z Tidala i nie jest nawet w połowie tak dobry jak spotify, a youtube jest uciążliwy i ma dużo reklam. No i cena w pakiecie rodzinnym to złoto, 5zł za dostęp do tak ogromnej bazy muzycznej? I'm in.
Ostatnio zmieniony przez falafel (16-12-2021 o 17h44)
Co lubisz w Spotify? Sama nie korzystam, więc pytam z ciekawości
// Na Youtubie, tak mi najwygodniej
Ostatnio zmieniony przez Qoona (16-12-2021 o 18h29)
Gdzie słuchasz muzyki? W sensie na jakiej platformie?
Same old song (s.o.s. part 1)
Ostatnio zmieniony przez Noku (16-12-2021 o 21h37)
Ostatnia przesłana przez Ciebie piosenka? (którą sam włączyłeś)
Tak, słucham Mao powiedziane o Chinach oraz Podsiadło Kotarski Podcast ♥
Kiedyś słuchałam jeszcze Dwóch Typów Podcast, gdy dopiero zaczynali, ale naprawdę dawno już tego nie robiłam.
Słuchasz podcastów? Jeśli tak, to jakich?
// 25
Ostatnio zmieniony przez Qoona (16-12-2021 o 20h37)
Ile masz namecards w genshin impact?
nie mam jak tego sprawdzić w tym momencie, ale namecards postaci na pewno mam 19, za niedługo 22, bo Hutao, Thoma i Ayloy powinni mi wskoczyć na 10 poziom owo
Ostatnio zmieniony przez falafel (16-12-2021 o 20h42)
A ty?
// Natykam się na nie czasem, ale ich nie szukam - wolę być zaskoczona, gdy nowe rzeczy zostają wprowadzone do gry
Ostatnio zmieniony przez Qoona (16-12-2021 o 21h27)
Siedzisz trochę w przeciekach z genshinka czy może czekasz tylko na oficjalnie informacje?
Nie do końca to zakup, bo finalnie dostałam to od siostry, ale planowałam długo to kupić. Paletka cieni pastel dip. Kolory są niesamowite, napigmentowanie cieni i to, jak się blendują też robi niezłe wrażenie. Od sierpnia nie mogę wyjśc z podziwu.
Z jakiego zakupu jesteś bardzo zadowolona?
// Oba są równie przeurocze moim zdaniem :D I idealnie do siebie pasują <3
Ostatnio zmieniony przez Qoona (17-12-2021 o 09h20)
Który strój bardziej Ci się podoba, Mikołaja czy pomocnika Mikołaja? I dlaczego?
/Oh jest wiele takich zachowań. Ostatnio moi prowadzący bardzo mocno mnie irytują xD Mam takiego gościa co wykłada estetykę xD I każe nam robić prezentacje, po czym je krytykuje za ich wygląd (choć wyglądają dobrze, są przejrzyste, no wiecie o co chodzi), podczas gdy jego prezentacje to jaskrawoniebieskie tło, na to jakiś losowy obrazek i jedno słowo dziwnie umieszczone, pogrubione i w kolorze żółtym... Masakra
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (18-12-2021 o 08h21)
Jakie zachowania nauczycieli cię irytują?
Bycie chamem przede wszystkim. Jak nauczyciel wyzywa/poniża/wyśmiewa uczniów. Ogólnie próba zastraszania uczniów jest słaba delikatnie mówiąc. I bardzo nie lubię spóźniania się, nie dotrzymywania słowa i bycia nie przygotowanym do zajęć. Wiadomo każdemu może się zdarzyć gorszy dzień, ale jak ktoś zawsze jest spóźniony, a ode mnie wymaga bycia na czas to ugh
Ostatnio zmieniony przez Noku (17-12-2021 o 16h58)
A ciebie??
// Zostaję w domu
Ostatnio zmieniony przez Qoona (17-12-2021 o 16h27)
Ostatnio zmieniony przez Eirene (17-12-2021 o 16h48)
Co ci się ostatnio udało?
// Nie wiem ile dokładnie, ale wydaje mi się, że mniej niż przeciętny obywatel. Mam kupę starych ubrań po domu i dosyć małą pulę wyjściowych, które regularnie noszę.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (17-12-2021 o 16h43)
Ile masz ubrań w swojej, prawdziwej szafie?
Hm, raczej nie, a przynajmniej nie patrze teraz na to z tej perspektywy. Wszystkie ubrania z sieciowek prędzej czy później wylądują w ciucholandach czy na vinted (i to w miłych cenach). Kosmetyki się zużywają i promocje na nie będą prędzej czy później. Bardziej żałuję niechodzenia na koncerty lub eventy, czasowe wystawy muzealne czy tego, że jakiegoś filmu nie obejrzałem w kinie. Kilka lat temu na Offie (krakowski festiwal off camera) był Czerwony Żółw wyświetlany, do tej pory mam żal, że mnie tam nie było, albo na Juwenaliach kiedy grał Kwiat Jabłonii i jeszcze nie byli tak znani, wrrr na mnie (ale chyba odbije to sobie na ich nowej trasie koncertowej).
Ostatnio zmieniony przez falafel (17-12-2021 o 16h51)
Złapałeś kiedyś w sklepie coś fajnego, czego ostatecznie nie kupiłeś, a później tego żałowałeś? Jeśli tak, to co to było?
// Zakładam, że pytasz o garderobę w grze - Crow Shoulder Pad z pewnością należy do moich ulubionych oraz Pasek Scorpio Spirit
Ostatnio zmieniony przez Qoona (17-12-2021 o 17h11)
Jaka jest Twoja ulubiona rzecz z Twojej garderoby (lub kilka rzeczy, jeśli jest ich więcej)?
Raczej mam kilka pasji, które sobie powolutku rozwijam, ale jestem też otwarta na nowe doświadczenia i np. od jakichś trzech lat interesuję się tenisem ziemnym, jestem na bieżąco z rankingami, turniejami, rodzajami nawierzchni i kątem odbicia piłki na danej nawierzchni Znam też zawodników i oglądam namiętnie mecze (nie tylko Polaków). Poza tym jest kilka rzeczy, które chciałabym zacząć robić, jak chociażby nauczyć się bardzo dobrze strzelać.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (17-12-2021 o 17h24)
Jesteś typem osoby, która przechodzi z jednej obsesji w drugą czy masz tylko jedno lub kilka hobby, których stale się trzymasz?
// Byłam ogromną kociarą, rysowałam koty, czytałam o kotach, bawiłam się, że jestem kotem, kolekcjonowałam figurki kotów itd. itp... Dalej bardzo lubię kotki, ale już nie mam na ich punkcie aż takiej obsesji jak za dzieciaka.
Z nietypowych zainteresowań - w pewnym momencie zafascynowałam się geografią, głównie kulturą i językami innych państw, ale inne dzieci dały mi do zrozumienia, że to dziwne, więc przestałam mówić im o tym, czego nowego się dowiedziałam i później przestałam się tym interesować :(
Ostatnio zmieniony przez Qoona (17-12-2021 o 19h45)
Na co miałaś fazę jak byłaś mała? Miałaś jakieś nietypowe zainteresowania?
/Dzieciaki potrafią być wredne :c
The Magnus Archives powolutku mnie opuszcza, więc szukam czegoś nowego. Ale z takich długosiężnych faz to moje OCki i rysowanie
Ostatnio zmieniony przez Noku (17-12-2021 o 22h45)
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (17-12-2021 o 23h10)