Miałeś kiedyś jakąś nieprzyjemną sytuację podczas zakupów online np. otrzymałeś coś czego nie zamówiłeś lub w ogóle nie dotarła do Ciebie paczka?
Myślę, że nie powinno się tego robić, bardzo mi się nie podoba gdy widzę jak ktoś wstawia zdjęcia maluchów, strasznie to bezmyślne. W ogóle nie podoba mi się wstawianie cudzych zdjęć bez jego zgody (a wiadomo, małe dzieci się nie mogą świadomie na to zgodzić), niezależnie od tego czy to zdjęcia dzieci czy dorosłych, siedzę sobie na fb na grupach magicznych i jest tam taki trend, że ludzie wystawiają jakieś fotki (przedmiotów, domów, swoje własne) i proszą o "odczyt" czyli, żeby inni użytkownicy im powiedzieli co czują patrząc na to zajęcie, czy jest dobra energią czy zła i takie tam pierdoły. Nie będę tutaj się dokładnie rozwodzić nad tym co ogólnie o tym myślę, ale jak czasem widzę jak ludzie tam wstawiają jakieś zdjęcia swoich partnerów lub dzieci i przy tym opisują jaki mają z tą osobą problem to czasem jestem przerażona
nie chciałabym, żeby ktoś kiedyś wrzucał moje fotki na jakąś grupę. A tak wracając jeszcze do dzieci, fajnie też jak rodzic zwraca uwagę na to jakie zdjęcia dzieci same wrzucają do internetu, wiadomo coraz młodsze dzieci mają konta na ig albo fb.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (06-12-2021 o 14h58)