♪♫♪
Poznałam trochę twój charakter.
Skojarzenia z czymś mistycznym i tajemniczym, ale nie takim strasznym. Dlatego od razu przyszła mi do głowy ta piosenka
♪♫♪
"Уїджа"
"Уїджа"
wowowo, nono jaka piękna pani, chodź tło pustynne to ja raczej odbieram zimowe wibracje od twojej postaci.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
//Dopiero zauważyłam tą odpowiedź, genialny pomysł XDSailor Moon - Opening
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (09-03-2023 o 16h10)
Nie mogę uwierzyć, że czekałaś tak długo i nikt nie podłapał... Chyba naprawdę nie muszę tłumaczyć:
Uuu Vandea coś mi tutaj wchodzisz w klimaty chińskie, imperium chińskie kultura wschodnia, przypomniała mi się taka stara gra Jade Empire.
Twoja gardzia ma dla mnie vibe takiej władczyni natury, a w po twoim dzienniku widzę, że nienawidzisz cierpienia, także myślę że ta się wpasuje idealnie :>>
Cost of the crown - Mercedes Lackey
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (06-02-2023 o 21h15)
Mam trochę viby jakbym patrzyła na Selene, boginie księżyca więc.
"Chornyi Molfar"
Thelema - øfdream (slowed & bass boosted)
Nie wiem czemu tak, ale chyba przez kieckę i kielich <33 Twoja postać wygląda tak władczo ale jednocześnie tajemniczo, no i daje vibe wampira, a ta piosenka jakos mi się z nimi kojarzy mimo ze nie ma nic wspolnego, bo kojarzy mi się z upojeniem takim szalenstwem, co bardzo wedlug mnie pasuje do twojej stylówki :>
Madness of Duke Venomania- Kamui Gakupo V4
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (17-02-2023 o 04h45)
o my god... pani jeziora pierwsze skojarzenie... nimfa wodna która podarowała kilka razy miecz Geraltowi.
Gdy weszłam na Twój profil uderzyła mnie bajeczna kolorystyka otaczająca Twoja gardzię i od razu pomyślałam o jakiejś magicznej podróży i... słodkościach.
Przez to przypomniało mi się...
Ostatnio zmieniony przez Agami (17-02-2023 o 21h34)
Twoja stylka kojarzy mi się z tą piosenką, bo ma takie kolorki, które występują w tym video. No i ma taką moim zdaniem trochę pasującą aesthetic.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (27-02-2023 o 04h06)
W sumie buntownicza i mroczna estetyka bije od ciebie, kojarzysz mi się więc z tą mroczną ale i śpiewaną w odważnym tonie piosenką
Wyglądasz jakbyś jadła kanapkę, a z nieba leciał Twój wielki przyjaciel!
Nie wierze, ze nikt na to nie wpadl
Oczywiscie, ze zielone opary to pierwsze co kojarzy sie z trucizna
Toxic-Britney Spears
Ostatnio zmieniony przez Aevriia (27-02-2023 o 22h56)
Lindsey Stirling - Carol of the Bells
Ostatnio zmieniony przez Elek (03-03-2023 o 17h23)
*werble*
Ostatnio zmieniony przez Mijane (04-03-2023 o 21h07)
City of the Dead - EURIELLE